Pozdrav svima,
evo moj Rudolf se pobrinuo da mi malo zagorča ovaj produženi vikend. Naime, danas se vraćamo sa Krka i iznad Križišća tik prije onog pružnog prijelaza, pogledam instrument ploči i šok

, kazaljka temperature u crvenom! Ma nemoj me j.... , baš frendovi hvale auto, kako je udoban, kako ide , bla bla bla i sad ti meni tako. Ništa, stanemo malo dalje, hauba gore, pustim ga da malo radi u leru dok se nije kazaljka vratila u normalu i nastavim dalje. Par minuta kasnije, kazaljka opet gore

. Onda smo našli neko ugibalište u hladu, pustio ga da odradi 10-15 minuta i ugasio ga na nekih 20-tak minuta ( taman da popušim pola kutije). Dalje je sve bilo ok kad smo se prestali penjati, kazaljka je bila na sredini, samo se mrvicu digla na auto cesti pri nekih 160-170 kmh.
Uvjeti jesu bili katastrofa, jak uspon, vani + beskonačno, klima, 4 osobe u autu a brzina cca 40-50 km, ali svejedno mislim da to nije baš normalno. Antifriza imam malo preko max, pa sam malo ispuštao, ulja ima, ventilatori rade ko blesavi. Jedino me tješilo to što je jako puno auta bilo pored ceste sa dignutim haubama
Za tri tjedna opet idem na more pa bih se htio osigurati protiv takvih neugodnjaka (tako lijepi autek, a stoji na cesti dignute haube), pa bih molio ako mi netko može reći na šta da obratim pozornost, indikator, termostat ili šta već. Mislim da ću obnoviti i članstvo u Hak-u, jer kad god sam bio član, nikad me auto nije ostavio.
Naraavno, na sve to su tu bile i dvije žene sa svojim pametnim pitanjima, savjetima i komentarima

, ne želim više tooo!