Citat:
Opet mi je krepala bobina.
danas se auto dosta teško dovukao do zagreba i nazad i zaključio sam da se radi o svječicama. uspus nazad sam stao i kod nenada da malo pogleda auto itd... i lijepo kad sam stigao u rijeku kupio sam svječice (ngk bcr8es koje su i bile) i krenuo ih promijeniti.
kad sam složio sve nazad auto radi na 2 cilindra. uglavnom krepala je bobina. bobina nije krepala do zg niti nazad nego kad sam mijenjao, nemam pojma zašto. od kad imam auto ovo je već treća bobina i to mi počinje ići na živce jer nisu jeftine, a i glupo mi je radi takve idiotarije ostati negdje na cesti. pa se obično vozim s rezervnom u bunkeru ali sad ostah bez.
i što drugo nego na e-bay i vidim tamo ima, po istoj ili malo nižoj cijeni kao original ngk bobine. ne vjerujem da mogu biti gore od originala ali evo ipak pitam ima li tko iskustva s njima?
e sad, ima i pravo sranje bojim se. jedna svječica je bila oko one šajbe/podloške ruzinava. mislim da to ne donosi ništa dobro.
ali prvo bobine a onda ovo.
dakle, može li ngk bobina, ima li netko bobine za prodati (pešest komada)?
Bobine obično popucaju (šprungiraju) uzdužno na onom tuljcu što ulazi u poklopac ventila do svjećice. To je izolator, te nakon tog puknuća, iskra linijom manjeg otpora, umjesto sa elektrode na elektrodu svjećice, "preskoči" na glavu motora. Popucaju uslijed konstantnog temperaturnog šokiranja.
Međutim, to se obično dogodi nakon 50-100k km. E sada, ukoliko kupuješ rabljene bobine, onda me ne čudi da ti popucaju brzo, jer su vrlo vjerojatno već izmučene. Ako ti u kratkom roku popucaju nove originalne bobine, tu nešto definitivno ne štima. Provjeri si i stanje konektora na ožičenju do bobina, tamo se oko konektora nalazi silikonski izolator koji se također, uslijed topline, vremenom raspadne, pa se konektor labavo drži za bobinu i dolazi do prekida napajanja bobine.
Sa zamjenskim bobinama nemam nikakvog iskustva, znam samo da zamjenski kablovi na T4 motoru nisu dobri.
Čestitam na prinovi

!