Napokon sam dosao do slika (sa par mjeseci zakasnjenja), pa da i tu operaciju malo spomenemo. Kao i proslog ljeta, i ovaj put je jedna T5ica platila zivotom. Zrtva je bila tamno-plavo-zelena limuzina, berba 1996., kupljena u Sloveniji.
Dario i Nenad su vec prije izvadili motor, valjda ce netko od njih naci i koju bolju sliku od ove:
Na drugom dijelu masakra sudjeluju dugi, dabob, nenad i moja malenkost. Prvo je zrtva odvucena na prikladnije mjesto za kolinje:
Vrlo brzo je nastupilo vadjenje sitnijih stvari:
Nenad je vise-manje promatrao, po obicaju ga ljenost nije zaobisla:
Ja hrabro navalio na sjedala, dok su ostali odlucili malo predahnut uz kavicu:
Dugi je zaposjeo prednji kraj auta (tak jasno da ne mozemo naci pola dijelova, a dugi se nekako popunio pred kraj zahvata pod jaknom!) i nije se micao iz njega do kraja. Dariu se najvise svidio zadnji spojler, pa ga je proucavao neko vrijeme. No vrlo brzo sam ga ulovio da mi pomogne oko skidanja vrata. Nenad... hmmm... kaj je ono Nenad radio? Kad bolje razmislim, cini se da nista!
Sve u svemu, dan je proletio. Dijelovi su se samo kotili, dok se auto nije sveo na:
Dugi ponosno pozira sa plijenom:
Naravno, kakav bi to meet bio da nije pala i jedna kotlovina (napokon da je Nenad nesto napravio).
Najeli se, isprdili, popricali o buducim planovima (da li da opet uzmemo 850tku ili da prijedjemo na nesto novije). Kasnije nam se pridruzio i sam el presidente da svojim prisustvom uvelica cijeli zahvat. Sve u svemu, jos jedan uspjesan masakar. Kako je krenulo, opustosit cemo ovaj dio Europe, 850tke ce postat ugrozena vrsta.