Sada je: sri tra 30, 2025 1:42 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto tra 28, 2015 9:07 am 
.
.

Vozi: S60 D5
Pozdrav
Kako je moguce provjeriti da li je na getribu stavljena novija poboljsana verzija b4 servo cover ili je jos originalna? I recimo da je stara verzija koja nije dobra koliko kosta zamjena sa novom? Mozda Stef zna... :-)

Vrh

PostPostano: čet tra 30, 2015 9:10 am 
član VKH
član VKH

Vozi: V70 2.4 125kw Aut
Koliko znam, od kraja 2002. godine (kada je krenuo "model 2003.") je to mijenjano vec u tvornici tak da ako spadas u tu grupu, ne trebas nista dirati.

Ja imam tu getribu i redovito je mijenjano ulje u getribi od kada je auto izasao iz Baoticevog ducana 2002. godine i getriba radi k'o urica. Nikada nikakvih problema s njom.

Vrh

PostPostano: čet tra 30, 2015 11:05 am 
.
.

Vozi: S60 D5
Auto je 2003. ali samo bi volio biti siguran posto sam podosta toga citao na temu toga. Svakako bih volio da netko provjeri jer sam picajzla po pitanju takvih stvari. Volim da je mehanicki sve besprijekorno.

Sto se tice ulja u getribi od nekoliko majstora za automatske mjenjace sam cuo da na 50000-60000 prijedjenih km treba promijeniti ulje i da nema problema. I da je bas problem u tome sto ljudi ne mijenjaju jer volvo ne propisuje zamjenu. Ja sam prosle godine zamijenio solenoide na hidro ploci i stavio novo ulje i sad salta kak spada. Prije je bila kao pijana.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: