Sada je: sri tra 30, 2025 5:07 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto vel 24, 2015 12:14 pm 
.
.

Vozi: S60 D5
Zivjeli. Neki dan sam imao ogromnu srecu da na divnim zagrebackim cestama naletim na rupu velicine kratera kojeg napravi 120mm minobacacka granata sa nekih 80 km/h i 2-3 dana nakon toga skuzim da kad smotam puni lijevi i lagano krecem da se cuje nekakvo abnormalno struganje. Znaci samo u lijevo naprijed. U rikverc nista. Naravno da je rupa sad zakrpana i ne mogu nista po tom pitanju napraviti sa policijom i odstetom kod eventualne stete. Sta bi se moglo rasturiti da se tako cuje? Inace svi seleni su novi i homokineticki.

Vrh

PostPostano: uto vel 24, 2015 1:38 pm 

Moze biti svasta nakon sto udaris u veliku rupu, meni je dva tjedna nakon sto sam naletio na rupetinu kod francka pukla poluosovina.

Vrh

PostPostano: uto vel 24, 2015 5:54 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Ako se ne varam, u takvim prilikama najčešće strada krajnik spone i/ili kugla, a u najgorem scenariju poluosovina. Spone ili kugle nisu veliki trošak, poluosovina već je. Izađe oko 3.600 kuna, bez ugradnje, s tim da moraš dati svoju staru poluosovinu ili platiti punu cijenu, negdje blizu 5 tisuća... Nedavno sam mijenjao desnu poluosovinu (i kod mene je strugalo kod motanja punog lijevog) pa znam cijene, ali sam uspio naći puno povoljnije. Idi neka ti netko pregleda auto pa da znaš što je točno, ako je poluosovina, evo ti link tvrtke gdje sam kupio novu zamjensku poluosovinu za 1990 kuna koju ti dostave kući.

http://www.autozglob.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: