Sada je: sri tra 30, 2025 1:37 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto ožu 10, 2015 11:09 am 
.
.

Vozi: S60 D5
Imam nekoliko pitanjaca pa molim znalce da odgovore ukoliko znaju

1. Prosle godine sam u moto Ris radio update software-a, onaj servis 2.0 i nakon toga sam primjetio da nakon sto krecem sa autom, dakle od nule, jako sporo prima gas, tj. treba mu nekih 3 sekunde da krene kako treba. Posebno se manifestira kad je auto hladan. E sad, ima li to kakve veze sa "potenciometrom" gasa? Potrosen, riknuo?
2. Posto planiram kroz mjesec dana reparirati poluosovinu, a auto je automatik, ima li neki nacin da to napravim, a da ne ispustam ulje iz mjenjaca? Ne znam ali prepostavljam da moram. Ispravite me ako grijesim.
3. Ukoliko ne bi reparirao nego kupovao drugu novu (repariranu) volio bih znati da li 2003. godina imaju svi isti broj zubi na ulazu u getribu i u glavcinu. Nasao sam u firmi autozglob.hr ovo http://autozglob.hr/poluosovina-volvo.html" onclick="window.open(this.href);return false;. U slucaju da se odlucim ne bih volio da narucim pa da ne pase.
4. Kod zamjene ulja predlazete li zamjenski ili originalni filter ulja?

Eto toliko. Hvala

Vrh

PostPostano: uto ožu 10, 2015 4:28 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 D5
Ulje 0w30 bar je kod mene tako u servisu su stavljali 5w40 filteri mogu orginal a orginal je man u volvo kutiji ja koristim bosh ili filtron (menjam ulje na 10tkm) filtere orginal sam narucivao iz engkeske i izlazilo me je 2 komada za 140kn sa postarinom sa ebay

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 2 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: