Neodgovorene teme | Aktivne teme
Pravila foruma
OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )
Autor/ica |
Poruka |
djogra83
|
PostPostano: pet ruj 12, 2014 10:05 pm |
|
Offline |
Veteran |
 |
 |
Vozi: Volvo S60 D5
|
Eto vozim se ja veceras onako opusteno i krenem obilazit kad odjednom BUM i cudan zvuk motora malo kasljuca al ide usporim stanem vidim spalo crijevo sa ic strana do filtera zraka ajde fino nemam safciger nabijem ja to onako da stigbem kuci. Zasarafim selnu (ako neko zna koji fi da uzmem siru nek napise) i odem na probnu voznju auto fino vuce sve pet i opet na oko 3000 obrtaja bum ali bez cvudnog zvuka auto ide bez problema malo sam ga kasnije pribavao nije pokazivao vise te simptome. E sad primetio sam da je masno crevo sa ic koliko je dozvoljeno da bude u zadnjih par dana pravim kratke relacije jel moguce kondezat uljni para da je. Auto ne dimi i ic je relativno nov jedno 20tkm star
_________________ S60 D5 120kw 2003 god
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|