Sada je: sub svi 17, 2025 12:16 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet pro 05, 2013 9:55 pm 

Vozi: S80 D5
Bok. :)

Imam jedan problemcic... Cuje se kako se pretače nemala količina vode u zavojima s lijeva na desno, negdje u području prednje konzole, rekao bi u razini volana. Sad kad se spuste temperature sigurno ce se zaledit pa se neće čut, al to nije rješenje. :lol:
Ima li itko ideju što bi to moglo biti? Odvod klime ili pušta na staklu? Jedino sam ovo našo:
http://www.volvoforums.org.uk/showthread.php?t=62933" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako pušta na staklu, može li se samo nekako riješiti bez dizanja cijelog stakla, to mi djeluje ekstra skupo i problematično za dalje...

Također, dal se (izvana, u kabini se ne čuje) na D5 modelima čuje kod dodavanja gasa uz motor blago puštanje zraka? Nije onaj zvuk turbine, već kao da netko puše ispod haube... Ili bi to mogla biti puknuta cijev ili intercooler?

Edit: sad vidim da sam temu trebao stavit u S80 treće generacije, pa ak može neki dobar admin il moderator prebacit. :)

Vrh

PostPostano: pet pro 06, 2013 8:32 pm 

Vozi: S60 T5 R
Najvjerovatnije ti je spalo crjevo od drenaze za klimu ili je zacepito. Ako je toliko mnogo vode ispod tepiha moraces sve da vadis i da tepihe posusis jer ce ti se usmrditi. Za tepihe je vulkanizirana debela spuzva sa napola otvorenim celijama i tesko se susi. Mi imamo obicaj u nasoj sauni za majstore da susimo tepihe....

Vrh

PostPostano: sub pro 07, 2013 11:00 am 
..
..

Vozi: s60 d5
Ovo sto ti fiuce i puse, to ti je sigurno negdje usis produvao. Znaci uprati sva crijeva od filtera vazduja pando turbine.
Kod mene je bilo stradalo crijevo na samoj turbini neko gumeno savijeno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: