Citat:
Nažalost još nisam ulovio frenda da vidim kako je to kod njega, tek ponedjeljak se budemo vidili pa i dalje vozim SDI
Skinuo sam kompletno kučište filtera zraka kako bih imao bolji pregled i opet nisam ništa vidio, osim zaključka da mi je vjerojatno ispao i nestao komadić cijevi, iako mi nije jasno kako je to moguče da je ipalo na oba kraja odjednom i netragom nestalo !?
Znači slikano s lijeve strane i na gornjoj strani turbine je gumeno, tekstilom armirano crijevo koje mi nigdje nije spojeno:
Ta gumena cijev ide gore na razvod na filteru zraka, tu sam ti fotku poslao i zaokruzio crveno. Jedna od dvije...
Citat:
Nije baš najpristupačnije mjesto pa sam fotkao i desne strane da se vidi odakle ide crijevo
Ta gumena cijev ide gore na razvod na filteru zraka, tu sam ti fotku poslao i zaokruzio crveno. Jedna od dvije...
Citat:
Jedino što mi pada na pamet da bi u tu trebala ići ona tanka žuta cjevčica pa do ventila (ili šta to već je) na lijevoj muldi jer na fotki koju je gore postavio
hal9000f su spojeni svi ispusti, dok je kod mene jedan ispust (zaokruženo) prazan.
Jesam li u pravu?
Ovo sto drzis prstima je gumena cijev koja ide gore na filter zraka, tu sam ti fotku poslao i zaokruzio crveno. To nema veze s ovim na desnoj strani. To na desnoj strani je tanka plasticna bijela cijevcica koja ide na rupicu na debeloj cijevcini koja izlazi iz filtera zraka i hrani turbinu, slikat cu ti to sutra.
lp