Jaooo Leon, baš mi je žao

. Nisam znao da si ti u pitanju, a skoro sam ja išao na uviđaj od strane Cammea (bio sam daleko), pošto sam ja djelomično nadređeni tom starom panju (zamjenik sam njegovog voditelja).
Moj kolega voditelj mu je htio dati otkaz prije toga i samo ga je sjebalo to što je htio čovjeku dati još jednu šansu, a stari je radio svega par dana u Cammeu i baš smo razgovarali o tome da ga se treba riješiti jer nije za taj posao. Od tog d

ana je na bolovanju ,nemam pojma zašto, vjerojatno da si odgodi neminovni otkaz.
Što se tiče vozača Cammea, samo bih htio reći par riječi, tek toliko da se ne globalizira. Ima nas preko 300 i normalno je da ima svakakvih ljudi, i bez vozačkog iskustva i kulture, i loših i dobrih, i neodgovornih i odgovornih ...

Uglavnom, vjerujte da firma radi, koliko je to moguće, na tome da se to isfiltrira, stalno se dijele otkazi i stalno se zapošljavaju novi ljudi, postoje rigorozne interne kontrole, tehnička podrška, praćenje brzine putem gps-a i sl. Zvuči nevjerovatno u ovoj krizi, ali jednostavno na tržištu rada nema dovoljno kvalitetnih ljudi da se formira ekipa od 300-400 vozača koji će korektno obavljati svoj posao, na zadovoljstvo svih oko nas (zaposlenika, korisnika i svih sudionika u prometu).
Sutra ću probati saznati kakav je status t(v)og slučaja, pa ti javim.
Što se tiče pravne i tehničke strane, iz mog iskustva mogu reći da sam uvijek dobro prošao sa nagodbama, znači uvijek sam uspio popraviti auto i da mi je ostalo još love. Što se tiče ozljede, bitno je skupiti što više papira od liječnika i dati nekom odvjetniku sa iskustvom (i vezama) u tim slučajevima. Ja sam na hitnoj odmah dobio vizitku specijaliziranog odvjetnika

. Uglavnom rade na postotak od odštete i ništa te ne košta da to tražiš, odvjetnik se naplaćuje po isplati odštete i njemu je u interesu da to bude što više. Npr ja sam prije 3-4 god imao trzajnu ozljedu vratne kralježnice i poslije cca 3 mj i dobio 12.500 kn, meni 10.000 a ostatak odvjetniku. Ni or'o ni kop'o ... i kupio pokojnog Rudofa, kad sam skupio odštete za sebe, auto, i prodao skršen auto.
Pozz i želim ti da se sve riješi povoljno za tebe.