Sada je: ned lip 01, 2025 5:45 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 150 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet ruj 23, 2011 9:02 pm 
član VKH
član VKH

A ići skupljati dijelove po otpadu...

... i nikada neče složiti auto !!!

Vrh

PostPostano: pet ruj 23, 2011 9:07 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
Moje misljenje je da ce prije prodat slozen auto nego razbijen s obzirom na kolicinu tih automobila na nasim cestama .Bez osecaja...

Ako sam sisao vesla, ne znaci da sam pusio gliser...

Vrh

PostPostano: sub ruj 24, 2011 10:52 am 
član VKH
član VKH

Moje mišljenje je da zamjentit far, odbojnik, haubu, airbag + sustav uklučivanja, pojas i pirotehniku, sve preko dijagnostike opet uštimat neče baš biti jeftino, a di su još ''male'' sitnice koje če usput u toku trebat rješiti ... jednom rječju zajebano i stvarno ne znam jel pametnije prodat takvog ili biti siguran za nekog di ima djelova i probati popraviti pa onda prodati !!!

Vrh

PostPostano: sub ruj 24, 2011 11:14 am 
Veteran
Veteran

nadi uvoznika iz italije, i pitaj da ti djelove dopela ;)
i slazes kod lokalnog limara. slozis, i prodas. slozis tek tolko da dobro zgleda :D :o
ako trebas, imam ja covjeka ;)

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: sub ruj 24, 2011 12:21 pm 
član VKH
član VKH

Volvo nemreš složit tek toliko da dobro izgleda :)) šalu na stranu ako drugo nije ništa nejebalo tipa kileri, airbox, vezni, ovo ono...zapravo sve ono kaj se na slikama nevidi dobra je solucija ili sam otić ili nač nekoga da mu dofura djelove iz ITA.

Vrh

PostPostano: sub ruj 24, 2011 12:47 pm 
Veteran
Veteran

Ovo su sve bezveze priče do se ne zna šta su mu rekli u osiguranje.

Vrh

PostPostano: sub ruj 24, 2011 5:17 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
S osiguranjem ili bez, svi znamo kako to ide kod nas. Taj proces jednostavno traje jako dugo...
Ja to gledam sa mojeg stajalista, da se recimo to meni desilo.
Slazem se sa nabavkom dijelova iz Italije uz to isto treba znat se kupuju polovne stvari tako se mozda desi da ce neke stvari trebat nove. Al sto se limarije tice mislim da nebi trebao biti neki problem.

Zadnja izmjena: v850, dana/u ned ruj 25, 2011 11:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: sub ruj 24, 2011 11:50 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Jaooo Leon, baš mi je žao :shock: . Nisam znao da si ti u pitanju, a skoro sam ja išao na uviđaj od strane Cammea (bio sam daleko), pošto sam ja djelomično nadređeni tom starom panju (zamjenik sam njegovog voditelja).
Moj kolega voditelj mu je htio dati otkaz prije toga i samo ga je sjebalo to što je htio čovjeku dati još jednu šansu, a stari je radio svega par dana u Cammeu i baš smo razgovarali o tome da ga se treba riješiti jer nije za taj posao. Od tog d :doh: ana je na bolovanju ,nemam pojma zašto, vjerojatno da si odgodi neminovni otkaz.

Što se tiče vozača Cammea, samo bih htio reći par riječi, tek toliko da se ne globalizira. Ima nas preko 300 i normalno je da ima svakakvih ljudi, i bez vozačkog iskustva i kulture, i loših i dobrih, i neodgovornih i odgovornih ... :auto-layrubber: Uglavnom, vjerujte da firma radi, koliko je to moguće, na tome da se to isfiltrira, stalno se dijele otkazi i stalno se zapošljavaju novi ljudi, postoje rigorozne interne kontrole, tehnička podrška, praćenje brzine putem gps-a i sl. Zvuči nevjerovatno u ovoj krizi, ali jednostavno na tržištu rada nema dovoljno kvalitetnih ljudi da se formira ekipa od 300-400 vozača koji će korektno obavljati svoj posao, na zadovoljstvo svih oko nas (zaposlenika, korisnika i svih sudionika u prometu).
Sutra ću probati saznati kakav je status t(v)og slučaja, pa ti javim.

Što se tiče pravne i tehničke strane, iz mog iskustva mogu reći da sam uvijek dobro prošao sa nagodbama, znači uvijek sam uspio popraviti auto i da mi je ostalo još love. Što se tiče ozljede, bitno je skupiti što više papira od liječnika i dati nekom odvjetniku sa iskustvom (i vezama) u tim slučajevima. Ja sam na hitnoj odmah dobio vizitku specijaliziranog odvjetnika :shhh: . Uglavnom rade na postotak od odštete i ništa te ne košta da to tražiš, odvjetnik se naplaćuje po isplati odštete i njemu je u interesu da to bude što više. Npr ja sam prije 3-4 god imao trzajnu ozljedu vratne kralježnice i poslije cca 3 mj i dobio 12.500 kn, meni 10.000 a ostatak odvjetniku. Ni or'o ni kop'o ... i kupio pokojnog Rudofa, kad sam skupio odštete za sebe, auto, i prodao skršen auto.

Pozz i želim ti da se sve riješi povoljno za tebe.

Vrh

PostPostano: ned ruj 25, 2011 9:29 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Nisu nažalost bezvezne pogotovo ako nema kasko a u ovl. servisu me nebi zasčudilo da popravak bude koštao cca 100 000 kn, da, 100 000 kn !!!! Znam kakav je predračun dobio kolega u Baotiću za djelove a mislio je da je kupio samo malo lupljeni volvo, skoro 90 000 kn su samo djelovi bili !!!

Vrh

PostPostano: ned ruj 25, 2011 11:12 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Nisu nažalost bezvezne pogotovo ako nema kasko a u ovl. servisu me nebi zasčudilo da popravak bude koštao cca 100 000 kn, da, 100 000 kn !!!! Znam kakav je predračun dobio kolega u Baotiću za djelove a mislio je da je kupio samo malo lupljeni volvo, skoro 90 000 kn su samo djelovi bili !!!
Ma nazalost to je tako i to su cinjenice da je volvo i dalje premium marka i da su u osiguranju dijelovi ko suho zlato al znam da se to da slozit jer je to i dalje samo komad lima. Sad... sve je stvar od covjeka do covjeka dal on to zeli vozit ili ne.
Al cinjenica je da je covjek bez auta trenutno i da ce ga trenutno tesko prodat za dijelove.

Vrh

PostPostano: ned ruj 25, 2011 11:16 pm 
Veteran
Veteran

Osim ako ne ide za zamjenu za neki Fiat Uno reg. godinu da itd... :D sala, naravno :D

Vrh

PostPostano: ned ruj 25, 2011 11:38 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Pa baš zato.
Sad se tu razvukla rasprava o polovnim djelovima, uvozu iz italije, prodaju auto ovo ono, a neznamo šta su Leonu ponudili, niti šta je on sam smislio.
I meni su za lakiranje cijelog auta napravili predračun za 40.000,00 kn (zamjena svih plastika i lakiranje), a osiguranje daje 12000 kn, jer njihov lakirer to radi jeftinije. I šta, mogao sam ić na sud, to bi trajalo Bog zna koliko, ili prihvatit ponuđeno.
Sve ovisi o tome što će Leonu ponuditi osiguranje. Možda mu procjene totalnu štetu, pa na kraju kupi onaj S60 2.5 T što se nudi za 15k€, a možda ponuda bude takva, da bude s njima išao sud, pa im za dvije godine uzme 100.000 kn.

Vrh

PostPostano: pon ruj 26, 2011 12:17 am 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Najzanimljivije je to da se osigurabje s nama prepucava u vezi cijene popravka.Da se barem mi možemo tako kod plačanja police osiguranja :D No to onda nebi bila demokracija :!:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: pon ruj 26, 2011 6:53 am 
član VKH
član VKH

Savako treba pričekati da Leon napiše šta su u osig. rekli, di je auto, ima li kakvih okvirnih ponuda za popravak ili što ...

Vrh

PostPostano: pon ruj 26, 2011 8:58 pm 
..
..

Vozi: 850 T5 '94
Sačekajmo Leona.
Ako tko ne zna, radim u osiguranju, ali ne mislim ih braniti (za to postoje horde odvjetnika)

2Vili: 40.000???
moram te upitati, s čime su ti mislili ofarbati auto-zlatom?
Ako znamo da je cijena farbanja jedne plohe na autu od 750 do 1.000kn
(4xblatobran, 4xvrata, hauba, bunker, krov=11 ploha) mislim da je to okvirno realna cijena koju ti je ponudilo osiguranje.
Budimo realni, da si išao se suditi nikad ne bi dobio 40.000kn - vidi pod horde :evil:
I pitanje u tom smjeru: koliko je bila tržišna vrijednost tvog auta u to doba?
Oprosti, nagađam 100.000kn - 130.000kn.
Da li je normalno da farbanje auta košta 30% - 40% vrijednosti istog?
Majko mila, kolika je satnica tog lakirera?

2Iggy:
Za trzajnu ozljedu se nekad moglo izvući više. Sad je od 3500 do 7000kn. Kriza :roll:

2Miro06:
Nisam još provjerio. Na bolovanju sam. :character-oldtimer:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 150 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: