Citat:
Citat:
...mislim da se tu radi o listi članova koja se šalje servisima i trgovcima djelovima, ali nisam siguran da se ne možeš učlaniti npr usred ljeta
dugi?...
nemoze slao sam pp-ove raspitao se kod vodecih ovog kluba i foruma
samo pocetkom godine
I kaj da ja sad velim na to ,gdje je molim te rečeno da se netko nemože učlaniti kad god u godini želi

Zadužen sam za članstvo i prikuplanje članarina i znam da nikad nikome nisam rekao da se nemože učlaniti u klub osim na početku godine
Ono što sam ja govorio i to na početku godine bilo je za one koji već jesu članovi ,te sam sve njih molio da što prije probaju uplatiti članarinu pa da vidimo s koliko ćemo novaca raspolagati u godini koja je nastupila.
Inaće ima dosta članova koji su se učlanili tokom cijele godine i nikad oko toga problema nije bilo. Neki su se učlanili i par dana prije Nove Godine for instans.
Članarina je 100 kuna
Kaj se tiće oglasnika to je moje djelo i o tome se nije razgovaralo na skupštini. Tema je otvorena prije par dana u "Moj Volvo Klub" baš iz razloga da vidim šta će na to reći članovi (ja sam tamo očekivao paljbu po sebi koja se nije dogodila).
Ja sam sad ipak malo promjenio mišljenje oko zaključavanja oglasnika i to na način da je oglasnik zaključan za sve koji nisu članovi VKH-a sve dok taj član foruma ne nakupi bar 100 postova

(to je samo moje mišljenje ,ne i uprave koje sam dio)