Citat:
Bok, eto sad pročitao temu i iskreno ovo če ti biti jako jako zajebano rješiti baš kao što ti je i Vili u početku rekao, nisam primjetio dal imaš kasko ili ne, ali VOLVO je prvi auto koji mora imati kasko, upravo zbog ovakvih nemilih događaja, zašto, zato jer su dijelovi skupi valjda ko za ferrari i sam popravak ma koliko god zvučalo da neče puno koštati prikupiće se ko svetog petra kajgana,
osiguranje če se izvlačit na 100 mogućih načina, ako radiš auto u ovl. servisu nečeš ga dobiti prije podmirenja troškova tj. računa a osiguranje neče to tako brzo isplatiti, što znači ako nemaš para da platiš popravak SAM i čekaš lovu od osiguranja to se može jako jako dugo otegnuti, mislim da si dobro postupio što si ga stavio u oglas i želim ti svu sreču da ga prodaš ali to če biti jako jako teško, eto sretno.
Ako je situacija čista, tj. odrađena prijava štete, ispunjeno europsko izvješće, bila policija (i dobijen zapisnik nakon cca 4 tjedna)priznata krivnja od štetnika, utvrđuje se "pravni osnov" za isplatu štete.
Zavisno o visini štete, ukoliko je djelomična, možeš ići na nagodbu ili na isplatu štete po računima popravka.
Daješ auto u servis i odmah potpisuješ izjavu da se odšteta plati servisu.
Zavisno od servisa, renomea osigurateljne kuće (da li plaća na vrijeme) i njihove međusobne suradnje ovo može ići poprilično glatko.
Ukoliko je šteta - troškovi popravka (nemojte me držati za riječ) veća od polovice tržišne vrijednosti vozila, proglašava se totalna šteta (u obzir se uzima očuvanost vozila, prijeđeni km, utrživost auta...) i isplaćuje se novac koji su odredili i ostavljaju ti auto. Sad je na tebi zavisno o stupnju oštećanja da li ga možeš pokrpati s tom lovom ili ne.
Ovo je princip isplate i po obaveznim i po kasko osiguranju.
Moj primjer: imao sam prometnu s V340(daleko manja oštećenja nego leon), razbijen blatobran, retrovizor, pobjegao trap(špur) isplatili mi totalnu štetu 5.500kn, popravio auto za 3.500kn