Sada je: ned svi 11, 2025 7:38 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. 850 2.4, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 175 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet ruj 28, 2007 5:17 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Citat:
E :lol:

Ma mislim kako se službeno zove kod Volva?
Nemam pojma.Gdje pogledati :?:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 28, 2007 6:44 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Citat:
Provokator :lol: . I daj si te diskove promijeni prije nego pogineš ;).
Koje diskove :?: Diskovi su sasvim ok.po mjerenju još imaju sasvim dovoljno mesa
Prema slikama koje si stavio rekao bih da imaju zub od 3-4 mm, ja takav disk skidam sa svog auta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ruj 28, 2007 6:55 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Citat:
Provokator :lol: . I daj si te diskove promijeni prije nego pogineš ;).
Koje diskove :?: Diskovi su sasvim ok.po mjerenju još imaju sasvim dovoljno mesa
Prema slikama koje si stavio rekao bih da imaju zub od 3-4 mm, ja takav disk skidam sa svog auta.
Nemaju tak veliki zub možda oko 2 milimetra,i da možda bi ipak trebalo nove ali trenutačno buju još malo izdržale jer imam druge poslove sa motorom a on izgleda papa puno kunicaaaaaaaaaa :lol:

WG-tjuner

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 29, 2007 2:26 am 
.
.

Vozi: 850 T5
....skini taj ružan znak sa tog ljepog auta.otkud samo idea... :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 29, 2007 2:35 am 
.
.

Vozi: 850 T5
ako nemaš instalaciju sa istog neko ko to zna i ima sheme uzet če ti par dobrih somova kuna da ti to spoji.ja nebi ni u ludilu bez instalacije.jednom jesam i NIKAAAAAAAAAD VIŠEEEEE. :oops: :x

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 29, 2007 8:24 am 
član VKH
član VKH

Citat:
ako nemaš instalaciju sa istog neko ko to zna i ima sheme uzet če ti par dobrih somova kuna da ti to spoji.ja nebi ni u ludilu bez instalacije.jednom jesam i NIKAAAAAAAAAD VIŠEEEEE. :oops: :x

HE he ali ja imam schemu i znammmmmmmmmmmm :!:

WG-tjuner

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 29, 2007 10:13 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Siva s efektom :lol:
Efekt apshisalosti? :lol:

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto lis 02, 2007 12:07 pm 
član VKH
član VKH

Evo situacuja s motorom je ovakva:
Trenutačno je radilica na obnovi tj. mora se kromirati jer aksijalni(pass)ležaj je uništio jednu stranu radilice pa se taj di mora kromirati i nanovo potokarit.Radilica na svu sreču nije popigana i netreba ju tokariti već samo ispolirati pa mogu nazad standard ležajevi.Isto tako mogu i standard leteči ležajevi.Izgleda da je najviše pizdarija na motoru napravio taj aksijalni ležaj na radilici.Majstor kopji obrađuje radilicu tvrdi da je potrošanost tog ležaja uzrokovala nepravilna montaža pšotisne ploče i lamele te je ona vršila veliki pritisak na ležaj. Evo za sad toliko javim daljni razvoj događaja.

WG-tjuner

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lis 07, 2007 9:38 pm 
član VKH
član VKH

Da kritizirate me da nisam opisao uvoz motora.E to vam je išlo ovak:
Jednom davno u zemlji Slov :shock: ....ups kriva priča :cry:

Ma zafrkavam se.Došlismo na granicu negdje oko pola 10 navečer(Jurovski brod)i ekipa mi je savjetovala da niš ne prijavim i onak se pravim blesav kao ja nemam niš za prijaviti a onaj motor otraga ma to je samo volvo sa dva motora ne :wink: Ma uredno sam prijavil i onda naravno papirologija.Ja sam imao račun na 75€ tj. kupoprodajni ugovor sa jednim slovencem uredno ovjeren kod njihovog notara.Znam da je cifra malo smiješna ali reko da probam.Nakon malo zajebancije na špediciji na granici,jer u subotu u pola 10 na špediciji radi ali ono radi neka curica koja u stvari nema pojma kaj sve treba napisati u one jebene papire,pisala ih je ponovo dva ili tri puta,pa mi nije znala reči na koju carinu moram ići s tim motorom ipak smo nekaj na kraju izveslali.Naravno tamo sam tu večer ostavio 170 kn za špediterske troškove.U ponedjeljak ujutro(zaboravio sam reči da vam oni na carinskom prelazu nemogu ocariniti motor pogotovo polovni jer nisu stručni za to :shock: )krenem ja u Zagreb na carinarnicu na velesajmu jer samo tamo rade takve stvari.Najprije da bi ušli u carinsko parkiralište ili tak nekaj tam gdje je ograđeno ogradom morate platiti 80 kn.Jebote tolko parkiranje ne košta u Parizu u centru grada :x Dobro platim ja to ali sad ponovo trebam špeditera.Pa kaj ga nisam već imal na carini u Jurovskom brodu :?: Najdem ja tam nekakve nemam više pojma koje naprave oni meni papire i ja nazad u žici (parkiralište) da čekam carinika.Dobro ajde čekal sam ga samo pol vure.Dojde on pogleda malo motor pa mi veli:Gospodine taj motor vam vrijedi ipak malo više od 75€.Ma znam ja da on vrijedi ali ja sam ga toliko platio kao frajer je spizdio auto dobio lovu od osiguranja pa je motor dal samo tak da ga se riješi.Ma pričam ja svoju priču ali on mene niš ne ferma nek veli da taj motor vrijedi (e nemam sad papire kod sebe pa ću malo cijene bubati na pamet ali je to tu negdje) 1560kn.Sad si ja mislim onak na brtinu to je 200€ dobro to je carina oko 400kn.Niš odem ja nazad kod špeditera naiše on meni papire i naravo uvali mi uplatnicu na 870i nešto sitno kn :shock: Gledam ja to rek zakaj tak puno pokaže on meni račun je carina je oko 350kn a ovo sve ostalo znate kaj: ŠPEDITERSKI TROŠKOVI :!: Jebali ih troškovi da ih jebali.Više me dođu špediteri nego carina.Evo tak da znate koliko vas košta uvoz polovnog motora.Istini za volju raspitivao sam se ja i za uvoz na crno i nitko mi ga nebi uvezao za ispod 150€ pa je to više manje to a i sigurnije je,valjda ak mi dome ne dojdu još nekakvi troškovi.Samo da znate kad sam zvao carinu da mi kažu proceduru za uvoz motor svi tj, sve su mi rekle da mi treba račun od ovlaštene autokuće u Sloveniji :shock: I objašnjavam ja njima da se radi o polovnom motoru ali one tete sa druge strane slušalice mene niš ne kuže i deru po svom,ali ko njih je :wink: Evo tak sam vam ja dopeljal motor.On se sad slaže pa javljam daljne rezultate ovog pothvata.

Ps.Taj dan smo imali izlet u Italiju,e to je već priča za crnu kroniku.Aj ti natoči plin u Italiji subotom poslije 12 sati,oš ali malo sutra ili u ponedjeljak ak je danas subota.Samo da znate autootpadi tamo subotom ne rade a sad se i pitam kad uopče rade :?: Kao radnim danom od 8-12 sati a i to ako imaš sreće.Ma kao što je netko rekao Talijani su ci.... i to je istina.Nek se niko ne uvrijedi.
Idemo po cesti za doma recimo npr.u Gorizi i tražimo prijelaz u Novu Goricu u Sloveniji ali je baš je to samo tak za naći :twisted: Imamo mi i navigaciju ali naravno Talijani su napravili novi rotor kojeg nema u navigaciji,i on ima 6ili7 izlaza ali ni jebenog jednog znaka koji izlaz kud vodi,pa ti sad gađaj ak možeš :wink: No ipak smo došli doma zdravi i čitavi.
E ovak se nisam napisal još od škole a to je biloooooooooooooo..............

Ak imate kakva pitanja u vezi ovih stvari stojim na raspolaganju :!:

WG-tjuner

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lis 07, 2007 9:45 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Svaka cast na tako opsirnom izvjescu

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lis 07, 2007 9:49 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Svaka cast na tako opsirnom izvjescu
E pa ja kad pišem onda pišem :wink:

WG-tjuner

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lis 08, 2007 1:06 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo 850 2.0 GLT
Htio bih nadodati da smo stali na jednoj pumpi prije Udina, na kojoj je bila auto karta, na kojoj su bile oznacene pumpe sa LPG-om, naravno da na niti jednoj na kojoj smo stali nije bilo LPG-a, a na karti uredno stoji da ga ima!

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lis 08, 2007 8:04 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Ah, talijani i benzinske pumpe. Za one koji nisu bili, znajte da naše pumpe izgledaju ko Las Vegas naspram njihovih. Uglavnom uz gorivo imaju još 3-4 artikla. Negdje kod Modene sipam ja naftu, ustvari neki starac mi je natankao (a brojčanik na pumpi je onaj što se vrti) a kada sam tražio račun jer sam bio sa službenim autom da mogu gazdi pravdat novce, frajer je izvadio neki komad papira iz džepa i kemijskom naškrabao toliko lit. dizela x 1, nešto eura = toliko i toliko eura. Nemožeš vjerovat.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lis 08, 2007 10:23 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Vi ste išli vjerojatno po predjelima koji su ekvivalent okolici gline. Plina ima i u subtou i u nedjelju, računi se normalno izdaju i ima za kupit svega po benzinskim pumpama. Jedino to sve nemožeš dobit po onim pumpama koje rulja otvori doma u dvorištu u selima i prigradskim naseljima, ali tko normalan želi skrenut i točiti na takvoj pumpi kad imaš na stotine onih koje su u redu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lis 08, 2007 10:25 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Vi ste išli vjerojatno po predjelima koji su ekvivalent okolici gline. Plina ima i u subtou i u nedjelju, računi se normalno izdaju i ima za kupit svega po benzinskim pumpama.
Vozili se doslovno kroz centar Udina, zatim AC od Trsta skoro do Tervisia... Nije bas da su seosko-dvorisne pumpe u pitanju.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 175 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7 ... 12 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: