Sada je: sub kol 02, 2025 4:45 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon ruj 14, 2009 10:38 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Citat:
Naša, moderatorska :law-policered: Jel 850 T-5 spreman :?:
Samo biraj boju :wink:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: pon ruj 14, 2009 11:23 pm 
..
..

Vozi: s60 2.4D
iako rekoh ( napisah ) da neću više ali evo:kazneni zakon RH kaže ovo

Prijetnja
Članak 129.
(1) Tko drugome ozbiljno prijeti kakvim zlom da bi ga ustrašio ili uznemirio,
kaznit će se novčanom kaznom do stopedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci.
(2) Tko drugome ozbiljno prijeti da će njega ili njemu blisku osobu usmrtiti, teško tjelesno ozlijediti, oteti ili oduzeti slobodu, ili joj nanijeti zlo podmetanjem požara, eksplozijom, ionizirajućim zračenjem ili drugim opasnim sredstvom, ili joj uništiti društveni položaj ili materijalni opstanak,
kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
(3) Ako je kazneno djelo iz stavka 1. i 2. ovoga članka počinjeno prema službenoj ili odgovornoj osobi u svezi s njenim radom ili položajem, ili prema većem broju osoba, ili ako je prouzročilo veću uznemirenost građana, ili ako je osoba kojoj se prijeti zbog toga dulje vrijeme stavljena u težak položaj, ili ako je počinjeno u sastavu grupe ili zločinačke organizacije,
počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine.
(4) Kazneni postupak za kazneno djelo iz stavka 1. i 2. ovoga članka pokreće se povodom prijedloga.

dakle gospodine ruka, nama je ovdje bitan čl.129 t.1
točka 4 nam govori da se za ovo kazneno djelo postupak pokreče povodom prijedloga, što će reči:
ja ili netko drugi koji prijavljuje ovo KD ne mora biti uopće nešto posebno pismen i znati to lijepo u pisanom obliku upakirati. Nego lijepo fino ode do svoje PP i uhvati za rukav prvu uniformu koju vidi i pokuša mu objasniti zašto je pristupio u PP. Ovome (uniformi) se to naravno neda slušat pa če ga uputit na šefa smjene, što bi i mi sami btw napravili da smo znali da trebamo šefa. Šef smjene sasluša problem i krajičkom oka spazi istu onu uniformu koju smo mi več cukali za rukav kako besposleno tumara bespučima policijske postaje jer baš on pokriva sektor ili pozornički rajon u kojem vi stanujete. Ako to nije taj poziva patrolu koja je nadležna za vaše mjesto stanovanja, znači, malo strpljenja. Uglavnom, kažete dečkima šta vam je na duši te da se vi i vaša familija osječate preplašeno i nesigurno i da smatrate da bi lik stvarno mogao ostvariti svoju prijetnju. Tu još malo dodamo isprintan prt scr. gdje se lijepo vidi sadržaj poruke, dečki sve to lijepo napišu u pisanoj formi i dužni su postupati a vjeruj mi ruka, postupati će. I evo našeg "nekog" u govnima tak da mu samo obrve malo vire. Tko če ga uhvatit, u Alžiru sigurno nitko za ovo KD, ali dolazi taj netko u rvacku jako često. Dali će sa njim biti obavljen razgovor - DA, dali nakon cijelog provedenog postupka može zaglavit onih 6 mjeseci - DA. dali se može oprostit od posla plačenog 600 ojra po danu kad se 6 mjeseci ne pojavi na poslu - najvjerojatnije DA.
ali na kraju prijavitelj može zamoliti dečke u plavom da ipak samo opomenu ovg drznika iz naše priče kada ga pronađu ( a pronači će ga ) i upozore ga da ubuduče više ne petlja sa takovim porukama jer će ga u protivnom snači ovo gore navedeno.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 8:35 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
"da ti nebi jebo familiju" -neš ti prijetnje za policiju a pogotovo za sud. To pobije sa dokumentom od doktora koji mu dijagnosticira impotenciju :lol:

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 8:48 am 
Veteran
Veteran

Citat:
"da ti nebi jebo familiju" -neš ti prijetnje za policiju a pogotovo za sud. To pobije sa dokumentom od doktora koji mu dijagnosticira impotenciju :lol:
Iznenadio bi se. Na sudu se vrlo lako dokaže tko je poslao poruku, a jedina obrana koju ima siledžija je "nisam ja to tako mislio" ili "bio sam iznerviran", i nakon toga slijedi spomenuta kazna a policija ti otvori dosje..

Budući da danas svaka ozbiljnija firma traži potvrdu o nekažnjavanju posljedice su priično dugotrajne..

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:05 am 
Veteran
Veteran

:think: - da mi nemamo o čem drugom pričat, nego o Hong Kongu.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:15 am 
Veteran
Veteran

Citat:
:think: - da mi nemamo o čem drugom pričat, nego o Hong Kongu.
Zapravo ne pričamo o Hong Kongu. Pričamo o tome da li je to što je Hong Kong napravio za svaku osudu pa je tako zasluženo izletio s foruma ili je to bila nedužna zafrkancija.

Da se razumijemo, svakom od nas se desi da kaže nešto neodmjereno i neprimjereno što uzrokuje da se ljudi kojima je to rečeno osjećaju uvrijeđeno, shvate to kao prijetnju itd. Najmanje što pametan čovjek tada može napraviti je ispričati se i objasniti da nije tako mislio, a ne tupiti i dalje. Po toj reakciji se ljudi razlikuju..

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:38 am 
član VKH
član VKH

@Kova - kak sam već reko nisam nigdje moderator niti admin, i ne znam zak se piše oko toga, a NITI to ovdje ne želim biti, iako to tako ispada, jebiga, ja sam pokrenuo ovaj topic, i svi se naravno kak je i bi.lo za očekivati okome protiv mene. Sa adminom tj. Branimirom nemam nikakvih nerješenih pitanja samo ukazujem na činjenicu da ne radi dobro svoj posao/dužn9ost, štoviše on direktno kao admin krši pravila foruma i pritom ne snosi posljedice, a kao trebao bi predstavljati autoritet i biti primjer svima nama na forumu. Pa kak takva osoba može biti admin pitam ja sad tebe, koji objavi svoj PM em na forumu, em prvi posta post koji nema veze sa BMW-om.

''Najmanje što pametan čovjek tada može napraviti je ispričati se i objasniti da nije tako mislio, a ne tupiti i dalje. Po toj reakciji se ljudi razlikuju'' .. .to ide ... koga, opčenito ili ???

@Nenad :A u tri p.... mat.... Belin podrum je pun mošta , da pun, pun ko brod, a de sam ja još do Vas siromaček, kod nas su tek branja počela i mošt tek kipi i vrije, a kod Vas sutra počinjenu Jaskanski vinskli dani, jebate Vi tam već i vino imate, zgleda da ste brali za I maj ...he he he he, šalim se, ak bum išel malo tam ti se obavezno javim da trknemo koji liter onak na brzaka. :wink:

@Grimm: ?! Prijetnje nisu dovoljan razlog? Imas pravo, trebalo mu je napisat "Branko, ajde budi dobar i dat cemo ti jos jednu naljepnicu - Ne, koliko je svima poznati čovjek je bio namjerno isprovociran od starne admina Branimira, koji mu je koliko znam prijetio institucijama, dakle on je njega javno i direktno uvrijedio, zar ne ??? A HK je njemu posalo PM čime ga pritom nije javno uvrijedio, dakle, red bi bio da mu se Branimir i sad javno očituje i ispriča, bez obzira kaj HK više nije na forumu, ali barem onda radi nas drugih članova, da proguta svoj ponos i da pošto i sam zna da je pogrješio, da fino završi ovu agoniju.

@Branimir - i samo smijem se i smijem se i sve je isto ko i prije, pravim se da ničega se više ne sječam .... :violin: :violin: :violin: :violin: :violin: :violin:
''Vjerojatno sam pretjerao što sam tražio javnu ispriku jer je uvreda ipak bila poslana privatnom porukom'' - ma nisi, to je savim ok :D

Inače, eto fino se tak malo rapisati jelte, eto samo preko noći kak topic živne, činjenica je da bi trebalo biti više sličnih topica, ima se tu o čemu pisati, da da, bome ima ....

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:53 am 
član VKH
član VKH

Ja Bela više baš nisam siguran zakaj ti tolko braniš Branka :?: Kad je prvi put baniran zakvačio se sa onim drugim slovencom,drugi put je isto radi sličnih stvari,i nakon toga je otvorio novi acount te je već tada trebao biti izbačen,no progledali smo mu kroz prste :wink: Treći put je ovo sad.Svaki put nakon baniranja su stizale prijetnje na naše mail adrese :shock: što smo mi ignorirali(poglavito tu mislim na presidenteovu adresu)Tak da po meni više stvarno nije imalo smisla dozvoliti mu takvo ponašanje :wink:
Nekak mi se više čini da ovdje nije bitan Branko nego neke druge osobe.Dali admini dobro odrađuju posao ili ne,već sam rekao da se bliži skupština pa dajte svoje glasove.Ja se kao ni drugi nisam školovao za ovaj posao pa ga pokušavam obaviti kako najbolje znam i umijem :wink: Najlakše je reči ja nisam niti bi želio biti admin :!: Ak smo možda i obrisali teme koje nismo trebali e jebga tak smo to u tom trenutku procijenili,sad jer krivo ili pravo,u pravilu če vrijeme pokazati.Pravila foruma postoje,ali u njima baš ne piše što učiniti u svakoj delikatnoj situaciji.A takvih ima puno :wink:

Ps:Obavezno se javi :wink:

WG-tjuner

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:55 am 
Veteran
Veteran

Citat:
@Kova - kak sam već reko nisam nigdje moderator niti admin, i ne znam zak se piše oko toga, a NITI to ovdje ne želim biti, iako to tako ispada, jebiga, ja sam pokrenuo ovaj topic, i svi se naravno kak je i bi.lo za očekivati okome protiv mene. Sa adminom tj. Branimirom nemam nikakvih nerješenih pitanja samo ukazujem na činjenicu da ne radi dobro svoj posao/dužn9ost, štoviše on direktno kao admin krši pravila foruma i pritom ne snosi posljedice, a kao trebao bi predstavljati autoritet i biti primjer svima nama na forumu. Pa kak takva osoba može biti admin pitam ja sad tebe, koji objavi svoj PM em na forumu, em prvi posta post koji nema veze sa BMW-om.

''Najmanje što pametan čovjek tada može napraviti je ispričati se i objasniti da nije tako mislio, a ne tupiti i dalje. Po toj reakciji se ljudi razlikuju'' .. .to ide ... koga, opčenito ili ???
Svatko ima pravo objaviti PM koji dobije na forumu, neka me admini isprave ako negdje u pravilima ovog foruma piše drukčije. Na Branimirovom mjestu bih napravio identičnu stvar, s tim što bih još napravio prijavu policiji i podigao tužbu protiv HK-a.

Bez ljutnje, kao što sam već rekao ne poznam osobno ni tebe ni Nenada ni Branimira, ali ovo što ti radiš nikako ne mogu prepoznati kao pokušaj poboljšavanja ovog foruma nego jedino kao pokušaj rušenja Branimira i Nenada. To je također legitimno, ali ne na način na koji ti to radiš - imaš skupštinu kluba (ili kaj već) pa tamo reci kaj imaš a ne da koristiš temu "Razno" ovog foruma i ovaj incident s HK-om. Vlast se ruši (ako tako odluči većina) na izborima, a ne huškanjem i dizanjem revolucije.

P.S. "Najmanje što pametan.." sam govorio općenito, nije išlo tebe.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 9:59 am 
član VKH
član VKH

Bela daj promijeni temu u:Kaj vas muči u klubu(forumu) :?: :wink:

WG-tjuner

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:09 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Svatko ima pravo objaviti PM koji dobije na forumu, neka me admini isprave ako negdje u pravilima ovog foruma piše drukčije. Na Branimirovom mjestu bih napravio identičnu stvar, s tim što bih još napravio prijavu policiji i podigao tužbu protiv HK-a.
- si ti morti Zagorec, oni se tuže ... :D :D :D :D Ima se pravo objavljivati PM no to nije primjereno, čemu onda PM, možemo svatko - svakome pisati pod temom razno, ma nebitno više sve to skupa.

Nit rušim Nenad niti Branimira, što više Nenad je pravi muž, a Branimir je osoba koja se skriva iz svoje sjene, griješi, ne radi dobro svoj posao admina, provocira u ovom slučaju, pa ako se to tako kak smo već konstatirali da se zove onda i vrijeđa. No točno je i to da za takve stvari postoji skupština gdje se odlučuje tko če biti admin ili bilo kaj drugo. Nije ovo revolucija, ne brini, toga ti nema ovdje.

Citat:
Bela daj promijeni temu u:Kaj vas muči u klubu(forumu)
- jep, vidim da borba sa vjetrenjačama neide najboljim tokom, no svakkako je dobro da je i do ovdje došlo, eto svi smo se malo raspisali pa možemo dalje, ili kak se veli idemo dalje/dolje.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:17 am 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
:cry: :cry:
Vi ćete se tu igrat rata ,policajca i kriminalca ,kauboja i indijanca ,a ja sutra moram pod nož i neću se moć igrat s vama. Da znate da ću vas reći mami :mrgreen: :wink:

Ah da ,ono kaj si BELA reko da je Branimir prijetio nekim institucijama nije mi jasno zašto je to problem ,pa to se odnosilo na admine i moderatore te eventualno na upravu kluba. Kom drugom da se inaće kaže za kršenje pravila foruma. Ja zbilja ne smatram rijeć institucija nekim zločestim pojmom ,a ako sam u krivu molim da me se ispravi :think:

Volvo for Life

Zadnja izmjena: dugi, dana/u uto ruj 15, 2009 10:34 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:23 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Vi ćete se tu igrat rata ,policajca i kriminalca ,kauboja i indijanca ,a ja sutra moram pod nož i neću se moć igrat s vama. Da znate da ću vas reći mami :mrgreen: :wink:

Ah da ,ono kaj si bela reko da je Branimir prijetio nekim institucijama nije mi jasno zašto je to problem ,pa to se odnosilo na admine i moderatore te eventualno na upravu kluba. Kom drugom da se inaće kaže za kršenje pravila foruma. Ja zbilja ne smatram rijeć institucija nekim zločestim pojmom ,a ako sam u krivu molim da me se ispravi :think:
Sretno ti bilo, držim fige, javi na mob de si u kojoj bolnici i koja soba pa te dojem glet i donesem ti malo gemišteka za brži oporavak.
Pa ako gledamo u krajnosti onda bi se i ja osobno na termin da meni/ za mene/ protiv mene trebaju institucije, uvrijedio, jer si svatko tu riječ može protumačiti kak god hoče. Nisi u krivu ali ima puno značenja ovisno o kontekstu.
I daj moj nick napiši velikim početnim slovom, jer se sada osječam manje važan na forumu i kolege forumaši, ostao sam iznenadjen i uvrijeđen :D :D :D :D :D , dok druge kad spominješ ispravno pišeš ili ih više poštuješ od mene :oops: :oops: :oops: :oops:

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:24 am 
Veteran
Veteran

Citat:

Nit rušim Nenad niti Branimira, što više Nenad je pravi muž, a Branimir je osoba koja se skriva iz svoje sjene, griješi, ne radi dobro svoj posao admina, provocira u ovom slučaju, pa ako se to tako kak smo već konstatirali da se zove onda i vrijeđa.

@ruka: nekak mi se čini da ti je Bela bitno bolje od mene objasnio kaj je "rasprava na osobnom nivou" i kamo takav način razgovora vodi. Ne veli se bez vraga da je snaga primjera uvijek jača od snage riječi.. :wink:

Vrh

PostPostano: uto ruj 15, 2009 10:32 am 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Citat:
Citat:

Ah da ,ono kaj si bela reko da je Branimir prijetio nekim institucijama nije mi jasno zašto je to problem ,pa to se odnosilo na admine i moderatore te eventualno na upravu kluba. Kom drugom da se inaće kaže za kršenje pravila foruma. Ja zbilja ne smatram rijeć institucija nekim zločestim pojmom ,a ako sam u krivu molim da me se ispravi :think:
Sretno ti bilo, držim fige, javi na mob de si u kojoj bolnici i koja soba pa te dojem glet i donesem ti malo gemišteka za brži oporavak.
Pa ako gledamo u krajnosti onda bi se i ja osobno na termin da meni/ za mene/ protiv mene trebaju institucije, uvrijedio, jer si svatko tu riječ može protumačiti kak god hoče. Nisi u krivu ali ima puno značenja ovisno o kontekstu.
I daj moj nick napiši velikim početnim slovom, jer se sada osječam manje važan na forumu i kolege forumaši, ostao sam iznenadjen i uvrijeđen :D :D :D :D :D , dok druge kad spominješ ispravno pišeš ili ih više poštuješ od mene :oops: :oops: :oops: :oops:
Ja se duboko ispričavam BELA :pray:

Volvo for Life

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: