@Kova - kak sam već reko nisam nigdje moderator niti admin, i ne znam zak se piše oko toga, a NITI to ovdje ne želim biti, iako to tako ispada, jebiga, ja sam pokrenuo ovaj topic, i svi se naravno kak je i bi.lo za očekivati okome protiv mene. Sa adminom tj. Branimirom nemam nikakvih nerješenih pitanja samo ukazujem na činjenicu da ne radi dobro svoj posao/dužn9ost, štoviše on direktno kao admin krši pravila foruma i pritom ne snosi posljedice, a kao trebao bi predstavljati autoritet i biti primjer svima nama na forumu. Pa kak takva osoba može biti admin pitam ja sad tebe, koji objavi svoj PM em na forumu, em prvi posta post koji nema veze sa BMW-om.
''Najmanje što pametan čovjek tada može napraviti je ispričati se i objasniti da nije tako mislio, a ne tupiti i dalje. Po toj reakciji se ljudi razlikuju'' .. .to ide ... koga, opčenito ili ???
@Nenad :A u tri p.... mat.... Belin podrum je pun mošta , da pun, pun ko brod, a de sam ja još do Vas siromaček, kod nas su tek branja počela i mošt tek kipi i vrije, a kod Vas sutra počinjenu Jaskanski vinskli dani, jebate Vi tam već i vino imate, zgleda da ste brali za I maj ...he he he he, šalim se, ak bum išel malo tam ti se obavezno javim da trknemo koji liter onak na brzaka.
@Grimm: ?! Prijetnje nisu dovoljan razlog? Imas pravo, trebalo mu je napisat "Branko, ajde budi dobar i dat cemo ti jos jednu naljepnicu - Ne, koliko je svima poznati čovjek je bio namjerno isprovociran od starne admina Branimira, koji mu je koliko znam prijetio institucijama, dakle on je njega javno i direktno uvrijedio, zar ne ??? A HK je njemu posalo PM čime ga pritom nije javno uvrijedio, dakle, red bi bio da mu se Branimir i sad javno očituje i ispriča, bez obzira kaj HK više nije na forumu, ali barem onda radi nas drugih članova, da proguta svoj ponos i da pošto i sam zna da je pogrješio, da fino završi ovu agoniju.
@Branimir - i samo smijem se i smijem se i sve je isto ko i prije, pravim se da ničega se više ne sječam ....
''Vjerojatno sam pretjerao što sam tražio javnu ispriku jer je uvreda ipak bila poslana privatnom porukom'' - ma nisi, to je savim ok
Inače, eto fino se tak malo rapisati jelte, eto samo preko noći kak topic živne, činjenica je da bi trebalo biti više sličnih topica, ima se tu o čemu pisati, da da, bome ima ....