Citat:
Citat:
ali nas uvjeravaju da je to samo zbog nas i da su sve bolji i kvalitetniji. Propaganda tog tipa začeta je u trećem rajhu, goebbels joj je otac.
A seriju 200 su delali s više ljubavi a manje zarade

nemoj da sad ulazimo u raščlanjivanje industrijske proizvodnje i ulaznih parametara, to je preopširna tema za piskaranje. Dovoljan ti je pokazatelj stanja da svi, ali baš svi sele proizvodnju na daleki istok.
Danas sam slučajno boravio u tm vozilima, čekao sam da mi skodiraju ključ za pežoa i odšetao sam vidit novoga c5. cca 200000kuna, oprema dobra, hidroaktivni ovjes, unutrašnjost dobra osim volana koji mi ne leži nikak sa onim fiksnim centralnim djelom, nit je kičasta nit je šugava, plastika ok na dodir, na sicevima pliš, detalji u redu, jedina stvar koja može nekog smetat je štanga-podupirač haube, ali kog briga za to kad čovjek koji vozi taj auto ne bi ni trebao dizati haubu. Omjer uloženog i dobivenog jako dobar i moram priznati da mi ostavlja dobar dojam. U drugu ruku, za onolike novce koje se traže za v70 dobijem dojam da me neko oće zajebat i to onak, pošteno.
grim, ajde kad uhvatiš vremena da odem s tobom vidjeti mondea da mi pokažeš tu silu kilave izrade, pa ćemo onda otići i u volvo da mi pokažeš kako to tamo nije tako.
Koliko znam ford je propisao i odabrao volvu dobavljače većinu koijh i on sam koristi radi rezanja troškova pa prema tome sve se može svest na lošiju završnu obradu, ali kolimo sam se vozio u tom mondeu nisam stekao taj dojam, naprotiv.