I tko je bezobrazan 2., 3. put i vrijeđa?? Admini, moderatori halo??
A ti gospodine mladi driveru dođi na kavu, gemišt, pivo, kajgod pa možemo razglabati do mile volje jer nisam nikog ni vrijeđao ni htio uvrijediti, ali uvrijeđeni gospodin može doć na piće, a i svi ostali zainteresirani, nije bed pa da debatu dovršimo uživo kad već neki nisu u stanju razgovarati preko kompa jer ovo je stvarno totalno bespotrebno prešlo u nešto sasvim suprotno od onoga čemu ovaj forum treba služiti, a i da ja probam tog famoznog D5

(kojeg sam već vozio, 2002.godinu...). A ja nisam Roberte balo od 15 godina pa da facebookam, youtubeam i sl. nego čovjek od 29 godina koji je svaki dan u autu po parsto km najmanje, 5 godina sam radio ihihi preko 50k km godišnje sa raznoraznim autima, stvarno bi ih bilo previše za nabrajati a i nije mjesto tome tu, samo poanta je (i nisam u nijednom trenutku uspoređivao tvoj auto sa mojim, drugi put čitaj pozorno molim) nego sam usporedio npr sa 318d koji je isto tako vrlo vrlo moderan d motor i dao primjer njegove upotrebe u oštrom režimu vožnje o kojemu je riječ bila od početka i sl. da se ne ponavljam, ali da rezimiram - ja vjerujem da taj auto troši 6-7L u normalnom režimu vožnje (eto vidiš da nisam nevjerni toma

)ili kak je Kiki rekao da se ne vozi penzionerski i ostvaruje dobar prosjek brzine, ali ti turpijaš cijelo vrijeme da toliko troši i kad ga gaziš, što nikako ne stoji i čini mi se da je od toga i krenula sva debata, a i Vili je tu koji ima i vozi svaki dan takav auto... Dođi na kavu, nisam preko svijeta, a uostalom nadam se da ću i ja napokon skupit vremena za doć na neki slijedeći meet pa da se svi upoznamo jer ova prepucavanja ovako su stvarno bzvz, pa ćemo provest tog d5 i vidit šta kaže cajger