Sada je: sub svi 10, 2025 3:50 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. 850 2.4, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 35 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto tra 14, 2009 8:32 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Citat:
Jeste da je na mojim sjedalima skoro sve fizika, imam problem sa tom jednom jedinom elektricnom stvarcicom koja ih razlikuje od potpunih manuelaca. :lol: :D
Naime, ne radi mi grijanje sjedista, razlog je iscupane zice tacno iz sjedista koje se nalaze negde otprilike na sredini, tako da ih je nemoguce popraviti bez skidanja sjedista. I tu dolazimo do mog pitanja, kako se skidaju sjedista? Koji saraf odvrnuti i slicno? :D
Jel trebam posebno obratiti paznju zbog SIPS-a, znam da je prvo sto trebam, skidanje klema sa akumulatora. Jel treba jos nesto?

Gledaj ja bi tebi rado pomogao ali ti imaš takva pitanja iz osnove o raskapanju(slaganju)850-ke da ti pod hitno treba VADIS :!: Tam ti je sve naslikano i opisano.Daj mi adresu na pm pa ti ga pošaljem poštom.Valjda ti nebudu odrapili carinu do Banja Luke :wink:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: pet tra 17, 2009 1:51 pm 

Hvala ti na ponudi, svaka ti cast. :clap: Ali imam ja Vadis. :oops: Ali mi je lakse od vas cuti na naski kako se sta radi, jer ne mogu sve prevesti kako treba. :roll:

Vrh

PostPostano: sri tra 22, 2009 7:46 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
Za spojit nazad termostata koji je na sredini sica ne treba skidat uopce sic van nego se sagnut i to rjesit na licu mjesta. Spajao vec to na vozacevoj i suvozacevoj strani. Malo je nezgodno ali ako ispcupas termostat van 50% ti je lakse. Samo ga moras iscupat iz spuzve i poslije vratit nazad.
Mislim da je jednostavnije to nego cupat sic.

Ako sam sisao vesla, ne znaci da sam pusio gliser...

Vrh

PostPostano: čet tra 23, 2009 1:04 am 

Citat:
Za spojit nazad termostata koji je na sredini sica ne treba skidat uopce sic van nego se sagnut i to rjesit na licu mjesta. Spajao vec to na vozacevoj i suvozacevoj strani. Malo je nezgodno ali ako ispcupas termostat van 50% ti je lakse. Samo ga moras iscupat iz spuzve i poslije vratit nazad.
Mislim da je jednostavnije to nego cupat sic.
Eeee to volim da cujem, znaci moze se iscupati termostat. Posto je to kod mene isjeceno, pa onda nastavljano nekim zicama drugih boja, nisam hteo da radim sa ogranicenim prilazom, da ne bi uradio vise loseg nego dobrog. :roll:
I jel ima nekih 'zamki' :mrgreen: ili samo izvucem termostat i istim putem ga gurnem nazad?

Vrh

PostPostano: čet tra 23, 2009 5:02 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
Samo ga izvuces van i isto tako vratis. On ti je samo zakacen u spuzvi nista posebno nemas sta za slomit... :wink:

Ako sam sisao vesla, ne znaci da sam pusio gliser...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 35 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: