Citat:
2ruka: Pa ja imam samo miatu i sluzbeni XC90 (koji djelim sa kolegom u Becu), starci imaju Passat i Cinquecento koji sam dao majci za po gradu, stoga nije puno vozila
2damirb: kao prvo, predivan autic

, zbilja mi se sve vise i vise svidja.
Znaci za sad te sluzi, i zadovoljan s s njime?
Odmah pitanje ja sam naisao na Summum opremu (ima kao XC90 onu navigaciju na izvlacenje, ostalo je slicno kao tvoj iznutra) motor je 170 konja, koja je razlika u ta dva motora osim konja? oprema je, ne znam terminologiju?
hvala
za sada me dobro služi i bilo bi lijepo od njega da tako i nastavi, kod mene je evo sad nekih 14 mjeseci i prošao sam 30 000 km iako mi nije bas jasno gdje sam se to sve vozio da sam toliko napravio
pored redovne izmjene ulja i filtera do sada sam mijenjao prednje disk pločice prošlo ljeto i gornji nosač motora nedavno. neku mušičavost u radu motora ili mjenjača hvala bogu do sada nisam primjetio. unutrašnjost se još uvijek dobro drži i za sada nema nekih cvrčaka i ostalih buba.
gdje spada ova oprema što je u njemu, iskreno, nemam pojma niti me zanima, niti sam se oko toga zamarao dok sam ga kupovao, trebao je samo biti s60 sa automatskim mjenjačem. kad sam to našao sve ovo ostalo bilo je unutra i meni je sasvim dovoljno
ona oriđiđi navigacija mi nije bila prioritet ( no dobro, kad bi bila unutra ne bi mi smetala) jer garmin na nokia 5800 sasvim dobro odrađuje svoj posao dok mi treba.
ako si mislio na usporedbu motora koji je kod mene i ovoga kojeg si ti našao (170 ks), ne znam kako da ih uspoređujem jer je ovaj od 170 ks benzinac a moj kao što smo već utvrdili, dizel. osim ako nisi mislio na D5 163ks pa si malo zaokružio na 170
ako je ovo drugo omda mi zgleda da bi to bili nekak isti motori sa drugačkijim softwareom, ali po tom pitanju ovdje ima jačih umova od mene pa će me ispravit ako sam dao krivu inf.
Fuel preparation:
Supercharging:
Camming:
Cubic capacity: 2401
No. of cylinders / Arrangement: 5 / In-Line
Valves no.: 20
Compression ration: 18.5 : 1
Performance [kW] / RPM: 96 (131 PS) @ 4000
Torque [Nm] / RPM: 280 N·m (207 lb·ft)/1,750-3,000 rpm
Bore x Stroke [mm]:
Note 2001-04 ; Volvo S 60 D5
Fuel preparation: