Ja sam uzeo isto godište prošli mjesec, i mogu reći da sam do sada jako zadovoljan. Auto lijepo ide, dobro vuče, nije bučan, limarija ok (a kojem volvu nije?

). S obzirom da se isti motor ugrađuje u ford i još u neke modele citroena i mislim V70, išao sam kod prijatelja koji radi u fordovom servisu prije kupnje da se raspitam o motoru. Kaže sve super. Jedina mana ti je kuplung! (PAZI NA TO KOD KUPNJE). Samo prošli mjesec je on promjenio 10-tak kuplung setova na fordovima sa tim motorom (cijela hrpa starih kuplung setova u kutu radione).
Simptomi: u leru bez kuplunga čuje se lagano tik-takanje koje kad stisneš kuplung prestaje.
Izmjena u fordovom servisu 7000-9000 životinja.
Na mom se za sad čuje jako slabo, ali sam već počeo kopati po netu za kuplung set. Uglavnom oko 250 eurića.
Pozdrav Nenadu

i nadam se da uskoro neće završiti kod njega

ja imam apsolutno istu stvar na mom s40 1.8 također fordova mašina.U leru lupka po malo kao neki plastično -metalni zvuk- odnosno kako ti kažeš tik-taka. Mislio sam da je zamašnjak ili nešto untar getribe,ali ako ti veliš kuplung set onda će biti da je to.-
Daj mi reci molim te gdje si našao set za 250€. Pretpostavljam da je to bez cijena ruku, odnosno da je to cijena samo za materjal -kuplung set ? Hvala