Sada je: sri tra 30, 2025 7:02 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 20 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet svi 09, 2013 7:50 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70 D5
Jbga, imam ja broj od djogre, ali sad videh poruku kad sam se vratio iz Osijeka :lol:

Vrh

PostPostano: čet svi 09, 2013 8:14 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Nazvao bih ga ja, al, kažem, nisam broj našao. Djogra, javiiii seee :D Ozbiljno, kad si u Osijeku, javi se, moj broj je među brojevima, ali evo i ovdje 091/242 68 38. Booki, njegova bolja polovica i ja smo se upoznali i ispričali, sad je red samo da nastavimo tradiciju kad god bude prilike, a svi su dobrodošli :D
Booki, nisam danas sastavljao space ball, sutra ću, a poslije poslikam.

Vrh

PostPostano: pet svi 10, 2013 1:27 pm 
Veteran
Veteran

Evo, da ostalima (i sebi samome) dam odgovore na temu, možda nekome pomogne danas-sutra...
Naime, transplatacija je (djelomično) uspjela, pacijent živ i u odličnom stanju. Uglavnom, komplikacije, naravno, nije bilo moguće izbjeći. Ručica space ball mjenjača ne može na moj mjenjač jer je ona donja kugla, na kraju šipke, prevelika za onu lulicu dolje. Bit će jasnije na slikama. Iz tog razloga, ostavio sam svoju šipku i svoj gornji dio mjenjača, a na koncu mi je ispalo možda čak i bolje, jer mi fenomenalno odgovara to što nije višlji, kako bi to bio slučaj sa space ball šipkom. Fotke novog mjenjača stavljam pod moju temu u rubrici Moj Volvo, a ovo su fotkice problema.

slika

slika

Vrh

PostPostano: pet svi 10, 2013 4:01 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 2.0T i V 70 D5
Tokar?

Vrh

PostPostano: pet svi 10, 2013 4:09 pm 
Veteran
Veteran

Ma, joj... Sjetio sam se i toga, ali, iskreno, nije mi se dalo ići na tu opciju, tražit nekoga tko će istokariti, htio sam to na autu danas i ispalo mi je sasvim OK na kraju... Zasad je moja ručica gore, a razmišljam ili urediti nju ili nabaviti neku univerzalnu, koja će sjesti lijepo na ovo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 20 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: