Vozim Volvo S40 2.0D pa ti mogu iz prve ruke reci
Kupio sam ga sa 119tkm sad na autu imam nesto malo vise od 144tkm... Sa autom sam zadovoljan, uzeo sam ga od prvog vlasnika kupljen u rh sa servisnom knjizicom...
Od kvarova:
1. rikno je altenator uzeo bosh polovan...
2. riknula turbina... dao reparirat
Od redovnih servisa: zupcasti, natezace, kanlani remen... prednje pakne, prednji amortizeri, gume...
Sve u svemu sam jako zadovoljan autom, potrosnja kroz grad 10L tko trosi manje LAZE ili vozi ko puz....
Na otvorenoj cesti ga mogu navuc i na 5L... kroz autocestu cca 7L s time da ga ja ne drzim ispod 130-160km/h
Vrlo udoban, nije neki trkaci model, ne voli zavoje.. draže mu je krstarenja autocestom
Kroz grade vrlo udoban s time da bi ja mogo rec da je mjenjac malo tvrdi, (i jos los polozaj rikverca) 6 brzina mjenjac
Motor jako elastican, malo glasan za tu klasu auta ipak ocekivo malo vise sto se tice izolacije
Unutrašnjost moderna, malo manje prostora na zadnjem sjedistu i ja sa svojih 190 lupam glavom o strop... srecom ne vozim se iza

Gepek koma ziva, nista ti ne stane, jer je ulazni dio jako lose napravljen...
Za sad sam vozio jako puno auti, posjedovo isto njih dosta, Volvo OK za tu cijenu, dali bi kupio opet BI samo zato sto je jeftiniji od auti-a,VW BMV i ostalih a pruza isto i vise za te novce...
Jedino Ovlasteni servisu su mu katastrofa teska i to je najveca mana VOLVO marke u nas....