Sada je: čet lip 19, 2025 9:19 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 38 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet stu 23, 2012 11:59 pm 
..
..

Vozi: 850 T5 '94
Citat:
ja sam znam da bi teta lidija išla na sva četri.. ljepa teta ;)
Ova ti je rasla u Nenadovom susjedstvu ;)

Vrh

PostPostano: sri kol 28, 2013 1:34 pm 
.
.

Vozi: Samo benzin: Renault Twingo, Kia Sportage, V240DL
Citat:
Zgodan friski primjer...

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... KJanuSCDQA" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako se mene pita - na sud za veleizdaju drzave, i 10 godina zatvora ako ne opravda sve i jednu od 54 "ishitreno navedene" tocke.

Dodajem jos jednu tocku u svoj politicki program...
Baš neki dan vidio tetu Lidiju. Mislim da su teška vremena došla, bila je u istoj odjeći ko na naslovnoj fotki (ili sličnoj, nisam modni, a još manje mačak). Terenac se izgleda vratio. Sada vozi BMW X6, al neke egzotične tablice...

Inače, osobno sam se uvjerio u upitnu objektivnost natječaja, čak se i prijetilo.... Sjećam se samo da su organi reda izabrali terence jedne marke i naručili 45 komada + 1 u civilnom izdanju, a kod osobnih auta forsirali mali međuosovinski razmak i velike prevjese i gepek (Octavia)...pametnom dosta

Vrh

PostPostano: sri kol 28, 2013 4:38 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Citat:
Inače, osobno sam se uvjerio u upitnu objektivnost natječaja, čak se i prijetilo.... Sjećam se samo da su organi reda izabrali terence jedne marke i naručili 45 komada + 1 u civilnom izdanju, a kod osobnih auta forsirali mali međuosovinski razmak i velike prevjese i gepek (Octavia)...pametnom dosta
Pa veliki gepek je nužan kod policijskih automobila zbog propisane opreme koja se u vozilu mora nalaziti, to je sasvim razumljivo. Što se tiče natječaja i kako je proveden, nemam pojma, ali pretpostavljam da je Škoda ponudila najbolje uvjete lizinga uz automobile prihvatljive po traženim specifikacijama.

Vrh

PostPostano: sri kol 28, 2013 6:19 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 740GT VTR Evolution, 760 V6
Je, sve je skroz okej, nema razloga za brigu.

Kvarimo pošten svijet.

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 7:49 am 
.
.

Citat:
Pa veliki gepek je nužan kod policijskih automobila zbog propisane opreme koja se u vozilu mora nalaziti, to je sasvim razumljivo. Što se tiče natječaja i kako je proveden, nemam pojma, ali pretpostavljam da je Škoda ponudila najbolje uvjete lizinga uz automobile prihvatljive po traženim specifikacijama.
Moš mislit. Veliki gepek je jedno, al kad ti stavi limit volumena tako da jedino udovoljava (550 l) Octavia. Time su ispale sve kompaktne limuzine (Focus, megane, corolla, a redom jeftinije). Također, međuosovinski razmak su stavili na 2.570 mm, pa izbacili cijelu novu generaciju modela koja ima veći razmak. A iz jednog zastupstva su mi rekli da su bili spremni ići doslovno bez ikakve marže, al nisu imali aute s tim uvjetima (razumljivo)....Nije Škoda loša, al je problem što se "za svaki slučaj" sve namjestilo u njenu korist...

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:41 am 
Veteran
Veteran

Moguće. Međutim, kad uzmeš u obzir da u gepek većine patrolnih policijskih vozila moraju stati dvije pancirke, dva komada dugog oružja sa pripadajućim rapovima, nekoliko znakova regularnih dimenzija sa postoljima, za blokadu ceste, uređaj za prisilno zaustavljanje vozila u pozamašnoj kutiji i protupožarni aparat, a uz to sve vozilo mora biti sposobno manje-više zadržati vozne karakteristike i agilnost i ne smije biti veliki potrošač, također ispunjavajući najpovoljnije uvjete lizinga, meni baš i ne pada napamet neki veliki izbor automobila. No, kako sam već napomenuo, nemam pojma kako se taj natječaj provodio, pa neću ni tvrditi nešto što ne znam, samo kažem da mi se čini sasvim opravdan izbor Škode.

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:49 am 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Citat:
Moguće. Međutim, kad uzmeš u obzir da u gepek većine patrolnih policijskih vozila moraju stati dvije pancirke, dva komada dugog oružja sa pripadajućim rapovima, nekoliko znakova regularnih dimenzija sa postoljima, za blokadu ceste, uređaj za prisilno zaustavljanje vozila u pozamašnoj kutiji i protupožarni aparat, a uz to sve vozilo mora biti sposobno manje-više zadržati vozne karakteristike i agilnost i ne smije biti veliki potrošač, također ispunjavajući najpovoljnije uvjete lizinga, meni baš i ne pada napamet neki veliki izbor automobila. No, kako sam već napomenuo, nemam pojma kako se taj natječaj provodio, pa neću ni tvrditi nešto što ne znam, samo kažem da mi se čini sasvim opravdan izbor Škode.
Škoda octavia 1.6 tdi, potrošnja u gradu 11-12 litara,ako si jaaako pažljiv onda 9, troši ulje kao honda u vtec modu, što se tiče voznih osobina, malo brže uđeš u zavoj i odmah u praksi osjetiš što je podupravljanje i zanošenje. Udobnost kao u Land rover defenderu, točnije defender ima udobnija sjadala, katastrofa auto. Ovo nije iskustvo sa jednom oktavijom nego njih 7-8.

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 10:12 am 
.
.

Citat:
Škoda octavia 1.6 tdi, potrošnja u gradu 11-12 litara,ako si jaaako pažljiv onda 9, troši ulje kao honda u vtec modu, što se tiče voznih osobina, malo brže uđeš u zavoj i odmah u praksi osjetiš što je podupravljanje i zanošenje. Udobnost kao u Land rover defenderu, točnije defender ima udobnija sjadala, katastrofa auto. Ovo nije iskustvo sa jednom oktavijom nego njih 7-8.
Da, ljudi zaboravljaju d aje Octavia na broj manjem podvozju napravljena. Meni se dopala jedio RS-ica u benzinskom izdanju, ali daleko od toga da ide u vrh.Civic mi je totalno razočaranje s izuzetkom prostranosti. A 1.6 TDI/105 KS je tipičan on-off motor, za kretanje je potrebno držat gas na max, a onda naravno i popije....Al to je ipak fauve, iskonski totem obožavanja svakog rvata (i šire).

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 4:35 pm 
Veteran
Veteran

U bivsoj firmi sam se navozao Golfa V 1.9TDI, i sa moje strane uglavnom pohvale na taj auto. Nije da ga se stedilo, al potrosnja je jako tesko dolazila u dvoznamenkastu sferu... 9L u gradu trosi moj 2.5TDI zimi, tako da mi je malo tesko vjerovat da isto toliko trosi i 1.6TDI. Naravno, pitanje je i kako se neki auto vozi.

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 4:44 pm 
Veteran
Veteran

Da, što se tiče toga o voznim svojstvima Škode (a i o udobnosti), u pravu ste, ne jednom sam osjetio zanošenje u zavojima i jednostavno nije dobra za bilo kakav žešći tempo po gradskim ulicama ili zavojitim cestama. Što se motora tiče, mislio sam da pričamo o prvoj nabavci Škoda sa 1.9 TDI motorima koji se uopće nisu loše pokazali, dok je ovaj 1.6 motor, po mom, a i po mišljenju većine ostalih, potpuni promašaj i doista ne znam zbog čega su te automobile išli nabavljati, iako ne troše baš tako kako ljudi misle, ali vuku osjetno slabije kad su pod opterećenjem, što obično jesu. Mislim, ako je kriza - kriza je, ok, ali onda radije kupi manji broj kvalitetnijih vozila, nego veći broj ovakvih. Kad se priča o gepeku, on mora biti velik i imati prostran ulaz. Inače, radim u očevidnoj ekipi i samo u našim vozilima kojima se koristimo u gepeku se nalazi toliko opreme da polovica toga ne bi stala niti u jedan automobil koji nije karavnske izvedbe ili terenac. Iskreno, ja bih osobno volio kad bi vozili nešto bolje od Škode Octavie, poput, svojevremeno, dok im lizing nije istekao, Nissan Patrol, no, tako je kako je, bilo tko od nas može samo lajati na zvijezde, a konja vezati tamo gdje ti aga kaže.

P.S. Nadam se da se ovo "to je ipak fauve, iskonski totem obožavanja svakog rvata (i šire)" nije odnosilo na mene, jer ja definitivno nikada nisam bio ljubitelj bilo kojeg VW-a :D Ne potcjenjujem ih, samo mi se jednostavno nikada nisu sviđali.

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 6:00 pm 
Veteran
Veteran

Pa kaj onda mup ne nabavi karavane? :)

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 6:04 pm 
Veteran
Veteran

Pa je. Dobar dio vozila su karavanska izvedba, upravo zbog smještanja propisane opreme.

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:07 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 2.0T i V 70 D5
E da imate V70-ke ili XC 70-ke ne bi vam trebale ni marice :lol:

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:45 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
E da imate V70-ke ili XC 70-ke ne bi vam trebale ni marice :lol:
E, to je živa istina, a nije ni preskupa investicija kad već dobiješ dva u jedan :D

Vrh

PostPostano: čet kol 29, 2013 10:18 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 2.0T i V 70 D5
Karavani,limuzine,presretači,dostavna vozila,terenska vozila,specijalna vozila,motocikli...velike pare :doh:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 38 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: