Milane, hvala na preporuci.
Zeljko_M, to bi bilo divno, ali trenutno (hvala bogu), izgleda da je sve ispravno sa podvozjem, a na ljetnima sa DOT-om od 2008. (ili bilo kojim novijim) baš ne bih volio dočekati snješka

Kako god, i ovako sam se "rastegao" do trenutnih granica mogućnosti, pa i malo prijeko toga, uz sve ostale tekuće financijske probleme
dgovoricin, znam, malo sam se šalio

Uglavnom, Michelinka bi, navodno, trebala biti malko bolja na snijegu, dok je GY nešto bolji na mokrom, no sve te razlike su u nijansama, kako sam i mislio, a vulkanizer mi kaže, baš kao i
Tomo na početku, da su obje vrhunske i da se ne može pogriješiti u odabiru, pa onda radije da uzmem jeftinije (kako je na kiraju ispalo, ipak ima male razlike u cijeni).
Društvo,
hvala svima na savjetima i odgovorima (posebno
Nenadu, otvorio mi je oči

), na kraju je ipak presudila cijena, jer su me Goodyear UG8 izašle malo jeftinije, pa uzimam njih. U svakom slučaju, možda tema pomogne i drugima u odabiru, pa ako ne smeta adminima, postajte iskustva i pitanja za bilo koje zimske gume, sigurno će dobro doći nekome poneki savjet vezano uz tu temu.
Dakle, danas sam riješio servis (ulje i antifriz), u ponedjeljak se namontiraju nove gume, a onda slijedi bezbrižno i veselo iščekivanje svih snježnih radosti i gadosti za ovu sezonu