Citat:
Citat:
Jedan dečko sa myhraweba se raspituje o ovom autu:
http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-850-r-oglas-3792855" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li netko nešto o njemu?
Vlasnik ili jako malo zna o autima, ili glumi. Sve super, osim sto se turbo nakon naganjanja cuje kako struze. "Ma to samo treba neki lezaj zamijenit", ne moze to bit skupo. Ne svidja mi se sto je auto zabijen u pod, ne radi mu brava u gepeku i mislim da je kvacilo na izdisaju. Auto se navodno jako malo vozi jer je covjek pomorac. To sam saznao preko mailova, nisam vidio uzivo auto. Tko voli, nek izvoli

čuo sam se i ja snjim pred neko vrijeme..i pričali smo jedno 10min na telefon.. zanimljivo da mi nije spomenuo ništa za bravu a pitao sam dal šljaka sva elektronika..
meni je rekao da se on jako puno njime vozi. pitam ga za reparaciju turbine - da nezna dal je to napravljeno jer otkako se on njime vozi da je sve u redu. međutim uvijek nakon ganjaže ostavi auto tj motor da radi minutu dvije prije gašenja. ima original račune od volvo servisa šta je sve rađeno na autu. da, radio je u saudisku arabiju ali je dobio otkaz jer su kinezi preuzeli firmu. zato i prodaje auto jer ima i drugih i neš mora prodat jer je bez posla. ali zanimljivo je to da opet za par tjedana putuje za s.arabiju. sa njegovim bratom sam se čuo pred pola godine na mail jer onda je on stavio oglas i on je rekao da mu brat radi u s.arabiji i da on ima punomoć na auto i da se prodaje jer imaju 6 auta i neš moraju prodati. tad je auto bio u Kloštar podravskom. Ali brat tj sadašnji vlasnik živi sada u Kaštelu kod splita gdje se auto i nalazi trenutno..
i sada priča za naslovnu stranicu: Auto je kupljen u HR i to je on sam kupio auto dok je radio za HDZ. Ušao u salon i kupio ga novog u ime stranke. On je bio službeni vozać i samo on je vozio auto do 2002god. vozio je nekog Petraća.
nakon što je SDP došao na vlast je on dobio otkaz i nakon toga on više nezna šta je sa autom bilo sve do pred 1 ili 2 god (ne sječam se) i tada je ponovno naletio na njega u oglasniku i kupio ga od tipa u varaždinu.
i to bi bilo to..
vjerovatno ima drugaćiju priču za svakog ko zove..a možda i nema.. možda je istina..a i možda smo u šumi
EDIT: i da, na njegovom FB profilu gdje stavlja sliku volva i napiše da se prodaje - jedan frend mu komentira: "jel to ovaj auto šta si bio okrenuo na krov". a ovaj mu odgovorio: "jok, ovo je oni što ću ga parkirat skupa sa tvoja dva hehehe, napravit ćemo muzej suvremene umjetnosti"
pitao ga ja dal je bio razbijen, da nije.. original boja na cjelom autu..