Sada je: čet svi 08, 2025 1:39 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri ožu 14, 2012 1:52 pm 
Veteran
Veteran

Možda mi se samo tako čini, ali, možda je onda T5 sa modifikacijama bolja varijanta. Stekao sam dojam da je S60R, kompliciran auto, kompliciranog obržavanja, a T5 se lako dovede na identičan nivo snage kao i serijski R.
Ili možda ne?

Vrh

PostPostano: sri ožu 14, 2012 2:28 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Možda mi se samo tako čini, ali, možda je onda T5 sa modifikacijama bolja varijanta. Stekao sam dojam da je S60R, kompliciran auto, kompliciranog obržavanja, a T5 se lako dovede na identičan nivo snage kao i serijski R.
Ili možda ne?
Snagom da. Ali nemaš aktivni ovjes, nemaš pogon na sva 4 kotača i još gro sitnica.

Vrh

PostPostano: sri ožu 14, 2012 3:17 pm 
Veteran
Veteran

To mi je jasno.
Ali mi se čini da su mu i taj aktivni ovjes i 4x4 pogon osjetljivi i zahtjevni.
Bar sam taj dojam stekao ovako, putem interneta.

Vrh

PostPostano: sri ožu 14, 2012 4:06 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Dobro ti se čini.

Vrh

PostPostano: sri ožu 14, 2012 6:37 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: C30 D
Citat:
Nema jeftine solucije kada se radi o R-u. Nemojte se zavaravati.
Termostat 1200 kn :)

No sto se tiče razlika izmedju normalnog i običnog, to je vrlo lako demonstrirati ;)

Vrh

PostPostano: sri ožu 14, 2012 9:04 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V90 1997. opet i još uvijek
pa svi ti aktivni ovjesi i ostale fine sitnice kaj tak puno kostaju a na kraju zeljko mora tak puno stvari jos sredivati i gubit vremena i novaca..za zakljuciti je da te stvari na novim r-ovima i nisu bas u skladu sa cijenom..
kaj je to volvu slaba strana ti ovjesi jer i drugi su pisali/pricali kak na ravnom deru sve zivo a u zavojima banana..
jesu to mozda sve tak napravili u volvu da udobnost nikada ne bude kompromitirana :?: :?: :?:
kaj u slucaju bilo kakvog r-a ne bi smio bit slucaj..

Vrh

PostPostano: čet ožu 15, 2012 9:35 am 
Veteran
Veteran

Konkretno za ovaj R zaobić ili ga dobit za pet iljada pa dotjerat u red, bilo je govora o ovom autu, inače sam dobrano razmišljao o kupnji R, onog u Istri, ali nekako me ovo što je Željko napisao odbilo, preskupo održavanje i puno stavri koje se baš nemogu nać na svakom čošku, uglavnom predobar auto za koji je potreban dobar džep, recimo nekako bi ipak krenuo u Gonzinom smjeru, S60 T5 stari dbori 2.3 i peglaj.

Vrh

PostPostano: čet ožu 15, 2012 5:55 pm 
..
..

Vozi: Volvo V 70 2.5 T
Citat:
Konkretno za ovaj R zaobić ili ga dobit za pet iljada pa dotjerat u red, bilo je govora o ovom autu, inače sam dobrano razmišljao o kupnji R, onog u Istri, ali nekako me ovo što je Željko napisao odbilo, preskupo održavanje i puno stavri koje se baš nemogu nać na svakom čošku, uglavnom predobar auto za koji je potreban dobar džep, recimo nekako bi ipak krenuo u Gonzinom smjeru, S60 T5 stari dbori 2.3 i peglaj.
Taj iz Istre je prodan, negdje u isti kvart. Gledao sam ga davno, trebalo je odmah uložiti preko 4 000 eura samo za početak radova na njemu.Neregistriran, loše gume,disk pločice uopće nije imao ,diskovi istrošeni , oba zadnja ležaja s glavčinom pjevala su borbene, volan kao bez serva , mjenjač je trebao hitnu izmjenu ulja , kao i Haldex , a vjerojatno i diff. Nepoznato stanje angle geara ,kardan pomalo lupka pri ubrzanju , i ni slučajno nije ubrzavao kao pravi R. Nepoznato kad je zadnje odradjen veliki servis-sve je to bilo previše za mene. Da ne spominjem limarsko-plastičarske radove jer je sav bio izbubetan , pogotovo stražnja lijeva strana.Ne znam što će sadašnji vlasnik sa njime , ako je na forumu, držim mu fige, prije svega da ne bankrotira. I neka javi da li sam u čemu pogriješio u procjeni. Nažalost , osim sadašnjeg Željkovog R-a , kojeg sam i sam imao čast imati, te jednog iste boje iz Zg koji nije na prodaju(doduše sa crnom kožom unutra) nema tu S 60 R-a vrijednog spomena. Uvoz je preskup , dakle situacija za ljubitelje nije baš bajna,nažalost.Ustvari, t-code je u jednoj rečenici rekel svu istinu o R-u. To je prekrasan auto , ali za odlikaše...

Volvo XC 60 2.4 d
Volvo V 70 2.5 t

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: