Citat:
Konkretno za ovaj R zaobić ili ga dobit za pet iljada pa dotjerat u red, bilo je govora o ovom autu, inače sam dobrano razmišljao o kupnji R, onog u Istri, ali nekako me ovo što je Željko napisao odbilo, preskupo održavanje i puno stavri koje se baš nemogu nać na svakom čošku, uglavnom predobar auto za koji je potreban dobar džep, recimo nekako bi ipak krenuo u Gonzinom smjeru, S60 T5 stari dbori 2.3 i peglaj.
Taj iz Istre je prodan, negdje u isti kvart. Gledao sam ga davno, trebalo je odmah uložiti preko 4 000 eura samo za početak radova na njemu.Neregistriran, loše gume,disk pločice uopće nije imao ,diskovi istrošeni , oba zadnja ležaja s glavčinom pjevala su borbene, volan kao bez serva , mjenjač je trebao hitnu izmjenu ulja , kao i Haldex , a vjerojatno i diff. Nepoznato stanje angle geara ,kardan pomalo lupka pri ubrzanju , i ni slučajno nije ubrzavao kao pravi R. Nepoznato kad je zadnje odradjen veliki servis-sve je to bilo previše za mene. Da ne spominjem limarsko-plastičarske radove jer je sav bio izbubetan , pogotovo stražnja lijeva strana.Ne znam što će sadašnji vlasnik sa njime , ako je na forumu, držim mu fige, prije svega da ne bankrotira. I neka javi da li sam u čemu pogriješio u procjeni. Nažalost , osim sadašnjeg Željkovog R-a , kojeg sam i sam imao čast imati, te jednog iste boje iz Zg koji nije na prodaju(doduše sa crnom kožom unutra) nema tu S 60 R-a vrijednog spomena. Uvoz je preskup , dakle situacija za ljubitelje nije baš bajna,nažalost.Ustvari, t-code je u jednoj rečenici rekel svu istinu o R-u. To je prekrasan auto , ali za odlikaše...