Hm , vidio sam taj auto kod Boksica neki dan, cuj ovak, netko je taj auto dao pod racun za nekog drugog iz salona, jer jos ima ZG tablice i reg. do 11/07, auto je na slici bombon, no kad dodjes i vidis uzivo, nije bas tako, auto ide onak u grubo za 4 000 eura kesa, tako je bar meni rekao, KM kako je vec netko spomenuo ne trebaju te previse zamarati, jer bitan ti je turbo, ovjes i da je sve ispravno od elektronike, jer primjerice da neke stvari ides popravljat onako na prvi pogled u taj auto trebas utuci jos cca 2 000 eura, da bi to onda bilo to ... naravno sa servisom
No kako je i grimreaper rekao, a govorim iz osobnog iskustva jer 850 trazim vec vise od god dana, ne kupuje se takav auto odmah, treba strpljena jer uvijek se moze naletjeti na dobroga, ja sam upravo jucer nakon vec nekoliko razgovora (prije su mi 3-ca vlasnika odustala od prodaje, jedan v70R zlatni iz Dubrave, jedan 850R karavan iz Vž-a i jedan xc 70 iz Henzelove) uzeo 850 sw t5 2,0 turbo 211 ks koji ti je bio izasao prije 4 dana na
www.auti.hr (vise ga nema jer ga je covjek maknuo sa stranice), stanje perfektno iznenadjujuce, bež koža, nove 17'' + nove gume i novoregan 02/08, 165 000 km na satu (no to mi je tak sve jedno, iako KM na satu paše KM po servisnoj knjižici i red. servisima na 15 000 km i ovlaštenim pečatima), jer cu iduci tjedan napraviti si veliki servis tako dam pri miru, auto je dofuran iz ITA, vlasnik je po svim papirima bio jedan - Benedeto Giovanni, Via G. Garibaldi 11, no i to me ne zanima, cijena mi je bila 6300 i dobio sam ga za 5700, auto ne lupa, ne vuce, nije bilo karambola 100%, sve radi od elektronike, jucer kad sam ga vouio doma 230 km/h ko od puške, dalje se baš nisam usudio, no ide ... i jos k tome karavan.
Hocu ti samo reci, da treba vremena i strpljenja za takav auto, kasnije se to sve isplati, vjeruj ove iz Oglasnika sam sve visio i to je bogu za plakati ... mani se toga.
Inace, mozes mi se javiti na mail, jer ih stalo pratim, pa ako sto bude zanimljivoga, ti prosljedim.