Citat:
Nisam siguran u ideju privlacenja clanstva, posto je to cilj samog Volva.
Naime ovu marku ili volis ili ne volis, a u klub isto tako ili mozes doc ili ne moras doc. Vise mi se svidja ideja da mi(VKH) postojimo, a na pojedincu je da odluci zanima li ga ili mu je potrebno nase drustvo i/li druzenje. Nekako mi je napadno privlaciti ljude, kao da smo neka sekta.
reci..a što se radi sa sadašnjim letkom? privlači se ljude jel tako? Uostalom klub ima koliko članova? 30, 40? a vlasnika volvo vozila ipak ima nešto više, nemaju pojma o klubu, nema ih. Zašto? Jel ne prate svi forum nit su svi informatički pismeni, nit im je možda letak privlačan i jasan.
@vlinicx: može slika vrijedit i 2000 riječi, srednjovječni čovjek, oko pedesetak godina, kad vidi vkh i natpis na engleskom pa link na web sajt..što će on sa tim? Kad si već kod poremećenih hrvata, znak volva je uz znak za železo i znak za muško, jel. Sukladno tome neki nastrani bi mogli pomislit da se radi o velikim kitama u hrvata

Ovo sa adresom mušterija..nije to način, mislio sam na nešto drugo, a što to, to možemo u živo razglobiti. Ovo sa servisima bi i išlo al na način da se njima ostavi propagandni materijal za klub i oni ga prosljeđuju svojim mušterijama. U svakom slučaju bolje izgleda i tako nego kad dugi trči po cesti za nekim, pa zamisli scene, približava ti se mrcina od 2+ metra, sto i nešto kila i još trči. Ljudi sa slabijim srcem bi mogli i u bolnici završit
Ajd, nemojte se vrijeđat bezveze, sve je ovo ionako zabava.