Citat:
Taj gumb služi da kada je auto pomoću OBD kabela priključen na računalo na kojem se nalazi VADIS sam potegne VIN broj iz automobila. Inače kada se ručno ukuca kopletan VIN VADIS sam odabere model, godište, getribu... jer VIN je upravo zapis o tim stvarima, između ostalog. Za detaljnije informacije o VIN broju pojedinog modela možeš pogledati pod rubriku Body & interior/Body frame/Parts catalog/Indentification plate.
Ovo što ti se VADIS sruši kad stisneš taj gum možda može imati veze s browserom koji je instaliran. Naime problem u radi VADIS-a je uoćen ako je gore IE9.
Hvala za objašnjenje gumba.
IE sam bio potpuno zaboravio da imam na kompjuteru, jedva ga i nađoh, sad ću ga izbrisati, ionako me je iznervirao u pola minute što je bio otvoren, pa da vidim šta će biti.
VIN inače znam šta je, "tečno" čitam Mercedesove VIN-ove, ali u Volvove se još nisam "ufurao", tako da mi ne govore mnogo...
Inače, kad unesem VIN znalo mi je izbaciti model i godinu, te dva motora i tri getribe, npr. (B6304S i FS, te AW71 i AW72, recimo), i ne zna je li desni volan ili lijevi/ima li šiber...
Ovo za detaljnije informacije ću pogledati, moguće da nađem što mi je trebalo...javim još, hvala.
Citat:
Citat:
Vida je naslijedila Vadis, i ak ti bude sve radilo kak treba buš glavni frajer

jeee ocem biti glavna faca u selu
kak mi je frend rekel da bu doslovno plug'n'play..pa bumo vidli..drzimo palceve..

Kad frend kaže da je plug and play, to te izađe na plug and pray...ali držim ti i ja palčeve.
Inače, je li VIDA samo za nove modele, ili ima i ono što nas (amadeusdrazena, dugog, mene i tako neke) zanima?