Sada je: uto lip 24, 2025 4:19 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 17 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet tra 15, 2011 8:41 pm 

Evo da odmah na početku zahvalim kolegama s konkretnim prijedlozima i informacijama. Zvao sam čovjeka čiji mi je broj ostavio Bela, na žalosta nema turbine, ima takav motor, ali bez turbine ( i sad ti igraj Loto).
Zvao sam još neke i kod nas i u BH (imam osjećaj da je u BH tržište rabljenih djelova bogatije nego kod nas) ali opet ništa.
Tako da bi mi i nadalje dobro došao nekakav prijedlog.
Inače mi uvijek ostaje opcija reparirane turbine, kao prvi put. Tada sam ostavio svoju turbinu i još platio 4215,00kn + PDV - 10% za gotovinu uzeo sam još i set brtvi koje koštaju 64,00kn.
Kao zanimljivost sam čuo od nekih majstora da se u Njemačkoj kod zamjene turbine obvezno mijenja lajtung za dovod ulja (prvi put nisam to napravio) jer u njemu ima nekakvo mikro sito koje se djelomično začepi, pa kod većih obrtaja i brzine turbina ne dobija dovoljno ulja i ............!
Jel netko možda zna neki servis koji povoljnije reparira.

Vrh

PostPostano: pet tra 15, 2011 9:17 pm 
član VKH
član VKH

Slovenci se znaju prodati : Ne kupujte poceni kitajskih ponaredkov

Pinjušić, Preden, Turbo servis ..., a za ove sam čuo u 3 navrata samo pohvale, turbo servis Užice : http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =4&t=54534" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.turboservis.co.rs/" onclick="window.open(this.href);return false;

dogovoriš i pošalješ poštom ili busom ili kako već, zovi pa pitaj, možda imaju odmah drugu za isporuku, a samo im dadeš svoju i doplatiš razliku, eto.

Kod naših mjastora, bitno je da dogovoriš garanciju, hoču reči što sve podrazumijeva garancija i u kojim slučajevima ne vrijedi, tu traži decidirane odgovore i konkretne argumente pod kojim je uvjetima turbina u garanciji. Za iznos koji si naveo vjerujem da online možeš dobiti takav ganz novi original turbo (cca usd 700), samo trebaš žnoru na carini da to izbjegneš, jer vjerujem da takva nova turbina kod nas košta cca 8-10 000 kn, ja kad sam tražio 15-cu za t5 znam da je bila oko 9000 kn, avans 50 % + 45 dana čekanja ... reko da taman posla....lp Bela

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 17 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: