Sada je: sri svi 21, 2025 4:49 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 21 post ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet vel 11, 2011 9:49 am 
..
..

Citat:
Jos uvijek mislim da je problem pneunatski, ali ovaj put bi rekal da imas zraka negdje u kočionom sustavu. Ajdac ti zamjeni tekučinu i dobro odzrači sistem.
ovo u potpunosti stoji, a i najeftinije je za početak

Vrh

PostPostano: sri vel 16, 2011 11:33 am 
..
..

Citat:
Bok,
Jucer sam nesto trebao sarafat po 440ki pa sam ispeljao Rozicu na sunce da povrati ten.

Uglavnom, primjetio sam cudan rad kocnice pa rekoh, da pitam forum.

Okrenuo sam kljuc na poziciju II i malo pricekao, rekoh neka se malo razbudi uspavana ljepotica. Stisnuo sam kocnicu i odmah je krenula elektricna vakuum pumpa, sto je potpuno normalno, ali kako sam drzao nogu na kocnici, primjetio sam da pedala polako, ali sigurno PROPADA! Ponovio sam isto sa upaljenim motorom, i papucica sporije propada...
Dali je po vasem misljenju i iskustvu kocioni cilindar dao svoje i predao se pod oltar svevisnjega?

Probao sam se malo provozat i zakocit i Rozica koci normalno, ali eto, svrbi me neznanje...

Hvala unaprijed!
IMHO to je normalno ponašanje jer propadanje vjerojatno uzrokuje ABS modul koji vrlo vjerojatno očitava visok pritisak u cilindru i blokirane kotače pa se trudi smanjiti pritisak.

Vrh

PostPostano: sri vel 16, 2011 3:17 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Citat:
Citat:
Bok,
Jucer sam nesto trebao sarafat po 440ki pa sam ispeljao Rozicu na sunce da povrati ten.

Okrenuo sam kljuc na poziciju II i malo pricekao, rekoh neka se malo razbudi uspavana ljepotica. Stisnuo sam kocnicu i odmah je krenula elektricna vakuum pumpa, sto je potpuno normalno, ali kako sam drzao nogu na kocnici, primjetio sam da pedala polako, ali sigurno PROPADA! Ponovio sam isto sa upaljenim motorom, i papucica sporije propada...
Dali je po vasem misljenju i iskustvu kocioni cilindar dao svoje i predao se pod oltar svevisnjega?

Probao sam se malo provozat i zakocit i Rozica koci normalno, ali eto, svrbi me neznanje...

Hvala unaprijed!
IMHO to je normalno ponašanje jer propadanje vjerojatno uzrokuje ABS modul koji vrlo vjerojatno očitava visok pritisak u cilindru i blokirane kotače pa se trudi smanjiti pritisak.
Eto napokon neko tko nešto zna :D
BTW več Željko zna za ovo samo smo čekali da netko dođe dozaključka :wink:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: čet vel 17, 2011 7:04 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: C30 D
Citat:
Citat:
Citat:
Bok,

Hvala unaprijed!
Eto napokon neko tko nešto zna :D
BTW več Željko zna za ovo samo smo čekali da netko dođe dozaključka :wink:
Tako je majstore!
U svakom slucaju, hvala svima na savjetima i misljenjima, tu se vidi pravi duh foruma!

Vrh

PostPostano: čet vel 17, 2011 7:21 pm 

Vozi: VOLVO s60 d5
tebe muči kočnica ,a mene senzor i stropna rasvijeta u kabini ,ne radi ,jel ima tko kakvu ideju???

Vrh

PostPostano: pon vel 21, 2011 1:15 am 
Veteran
Veteran

Vozi: C30 D
Dat cu ti ja senzor, imam jedan stari od teperature motora sa starog volva, mozda ti pase! :)

Daj malo vise detalja, neznam ti telepatski nista rec osim da ti auto trosi euro diesel!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 21 post ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: