Sada je: sub svi 10, 2025 3:09 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. 850 2.4, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 79 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub srp 14, 2007 1:18 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
da da!!!!! Lijepo!!! Posto auto fijuce posve lijepo primjeceno je da turbo ne fijuce konstantno isto.... a u kurac kako to objasnit.... ma neznam p.... previse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 14, 2007 7:33 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
ma imas pravo....
Bas sam poceo tlacit sranjima..
totalno je zarazno....
Di si Bela da vidis kako sad auto ide? :D :D :D
Nisam ažuran vec 2 tjedna, bio sam na moru pa po bolnici i tako ... kaj je s pilom ???

Vrh

PostPostano: sub srp 14, 2007 8:35 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Ako i tu imam problema mislim da ide na prodaju.....
Neznam kako na drugim ali me interesira kazaljka od turba koja mi je danas skocila do kraja a prije mozda pol centimetra u bijelo.
Kako je ispravno?
Kakvih problema imas, ne kuzim te, pa auto je bomba ??

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned srp 15, 2007 2:06 pm 
Veteran
Veteran

ma super trenutno nemam vise problema.... Ali Bela turbo ti nije radio.... :shock: Jer auto kako sad ide i kad sam ga uzeo od tebe razlika je dan i noc.... mislim da bi ga sad tesko prodao.. :D onda je isao ali sad..... uuuuiiiiiiiiiii 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned srp 15, 2007 4:19 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
ma super trenutno nemam vise problema.... Ali Bela turbo ti nije radio.... :shock: Jer auto kako sad ide i kad sam ga uzeo od tebe razlika je dan i noc.... mislim da bi ga sad tesko prodao.. :D onda je isao ali sad..... uuuuiiiiiiiiiii 8)
Ja bih na tvom mjestu provjero (izmjerio) tlak koji turbo fila, jer ako je TCV ili WG u banani, ide auto 'ko metak, samo kako dugo :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned srp 15, 2007 4:23 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Turbo je radio 100 % ali nisam mjerodavan pod kojim tlakom i kako vec sve to ide, znam da je bio slab do 3000 rpm al to sam pripisivao podrucju dok turbo ne proradi, auto je bio u servisu i KIKI ga je probao i malo smo se provpzali i znam da je reko da auto ide OK, lijepo napiši tko i gdje ti je što radio tako da svi znamo o cem se radi, ali dobro pazi na ovo sto ti je tcode reko ... da mozda nece dugo :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned srp 15, 2007 7:13 pm 
Veteran
Veteran

ajde bas cu vidjet za taj tlak... Ali ako cemo gledat po kazaljci koja je tvornicki u autu.... Kazaljka tocno 2/3 ide u bijelo mislim nije sad to nesto ekstra.... A i jucer do zg i nazad po staroj cesti...neznam izmjerit cu.. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 24, 2007 9:33 pm 
Veteran
Veteran

i eto opet nece... :( :( i nece... nece da tlaci a radilo sve dok ga nisam dao za ugradit sparhet u njega. promijenio danas sve cijevi od tlaka itd koje su se btw raspadale i sad se pak opet upalio zeleni trokutic i nece se ugasit lampica ... nikako. Zasto pitam se ja? neko nekog ovdje onako posteno jebe :evil: :evil: :evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 24, 2007 9:59 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
prodaj ti to kume prije sloma zivaca, kak te krenulo izgleda ko vreca bez dna. ili si daj truda i love i ljepo sve redom...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 24, 2007 10:20 pm 
Veteran
Veteran

Hvala na savjetu :D :D :D
Ali neka mislim da nece ici tako brzo na prodaju treba samo vremena tj. para......
A tako je lijepo isao :( :( :cry: :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon srp 30, 2007 10:10 pm 
Veteran
Veteran

E PA DA NASTAVIM....
Danas mjerio tlak i nu eto 0.35 bara...
Pitanje 1. Dali je moguce da zbog mjenjanja cijevi na turbine (vakuma) kompjuter prepoznaje i dalje gresku te zbog toga turbina ne radi?
Pitanje 2. Kako se vrse servisi turbina i dali to uopce postoji?
Pitanje 3. Koliki pritisak uopce mora bit na 2.0 155kW t5 ?
Pitanje 4. Offtopic: Kad cemo na pivu? :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 31, 2007 7:07 am 
član VKH
član VKH

Citat:
i eto opet nece... :( :( i nece... nece da tlaci a radilo sve dok ga nisam dao za ugradit sparhet u njega. promijenio danas sve cijevi od tlaka itd koje su se btw raspadale i sad se pak opet upalio zeleni trokutic i nece se ugasit lampica ... nikako. Zasto pitam se ja? neko nekog ovdje onako posteno jebe :evil: :evil: :evil:
Koje cijevi si mijenjao ??? I sto opet nece, budi precizan, meni ja auto vukao onak živo tek poslije 3ooo rpm i kad je kazaljka od turba otišla dorbrih više od 2/3 u desno bijelo polje i culo se odmah ppppssssssssttttttttt a ne fijuuuuuu i ideš miki .... kaj tebi ne radi sad, kazaljka od turba ili kaj, pa meni je sve normalno radilo pa cak dok sam i na leru dao poveci gas ta kazaljka se micala kako sam dodavao gas u bijelo polje ???

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 31, 2007 5:14 pm 
Veteran
Veteran

tanke cijevi koje idu na turbinu . E pa te cijevi sam promijenio jer su totalno bile gnjile i raspadale su se... Bez ljutnje.Valjda su od vakuma. Uglavnom 3 komada sam promijenio. Sad sam dobio informaciju da moze kompjuter zahebavat dokle god se on ne resetira sam...
Btw kad sam te cijevi promijenio automatski mi se upalila lampica od ??? (onaj famozni zeleni trokutic) koji je cudom svjetlio cca tjedan dana kad god bi vozio i onda se cudom ugasio sam i ne pali se vise.
Neznam koje tu lud ????
Prekomplicirano za objasnjavat.... :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 31, 2007 5:56 pm 
član VKH
član VKH

Fuck ... hebi ga, nisam znao da su lose a niti za sto služe, no ako je tako definitivno je onda ''mali'' propust deckiju u servisu kod Biškupa jer ja kad sam radio servis reko sam da mi sve provjere na autu što je potrebno promjeniti/popraviti/postelati i sl. no uz taj redovan veliki servis mijenjao sam samo one velike ''gumene'' cijevi koje idu na hladnjak ulja i tokarili smo diskove jer su zadnji malo cvilili kad su plocice bile nove a diskovi nisu, tak da ne znam za to, no ocito kako pricas imaju veze sa radom turbine ... pravac servis ili pitaj kolegu/susjeda iz Matulja Bojana - Ghost, mozda ti moze pomoci.

LP

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 31, 2007 6:42 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Fuck ... hebi ga, nisam znao da su lose a niti za sto služe, no ako je tako definitivno je onda ''mali'' propust deckiju u servisu kod Biškupa jer ja kad sam radio servis reko sam da mi sve provjere na autu što je potrebno promjeniti/popraviti/postelati i sl. no uz taj redovan veliki servis mijenjao sam samo one velike ''gumene'' cijevi koje idu na hladnjak ulja i tokarili smo diskove jer su zadnji malo cvilili kad su plocice bile nove a diskovi nisu, tak da ne znam za to, no ocito kako pricas imaju veze sa radom turbine ... pravac servis ili pitaj kolegu/susjeda iz Matulja Bojana - Ghost, mozda ti moze pomoci.

LP
Ma dobro nije bitno jos uvijek se nadam da je to za sada samo zbog kompjutera u autu i da ce se s vremenom to rijesit samo :lol: :lol: (koji optimista) :lol: :lol:
Uglavnom thx

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 79 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Lucas i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: