Citat:
Koji je to lik

, ne bi on nekoga intervjuiral nego nek mu se pošalje napisano s fotkama, nemrem bilivit

Da mu još i recenzirano pošaljemo u tom i tom fontu tak da ima samo copy-paste

znam da kasnim, ali ne mogu ne komentirati dotičnog "novinara"
slažem se sa citiranim, isto tako je netko napisao da bi se trebalo odgovoriti i iskoristiti to... začudo slažem se i s tim, iako je to sad manje bitno...
ono što mene fascinira je profesionalnost dotičnog i isto tako njegova pismenost. na to sam najviše alergična kad se radi o novinarima. znam da će sad netko komentirat da ni ja nisam pismena i da pišem ovako i onako, ali to je luksuz koji si na forumu mogu dopustiti i pisati mali slovima i staviti 10389 točkica itd.
a on piše službeni mail u kojem još moli da mu se izađe u susret i onda ga napiše tak da nema niti jednu točku na kraju rečenice, niti početno slovo rečenice velikim slovom, a glavno da je svoje ime napisao sa velikim početnim slovima... slova s kvačicama mu opraštam zbog raznih stvari, ali ovo... za mene on nije novinar, on je samo prepisivač ovoga ili onoga...
pohvale njemu na ideji (ako je njegova), ali da meni stigne takav mail s pozivom na suradnju, takav mail bi kulturno ignorirala, jer dovoljno govori o njemu i o tome kak se odnosi prema poslu