Citat:
Tamo negdje gore u nekom postu si se ti Bela pozvao da zašto brišemo postove jer oni pridonose kvaliteti foruma

Ti misliš da ovi tvoji sada isto pridonose

Ili molim te daj mi najprije prevedi Brankove postove,pa kad to uspiješ a onda mi daj objasni kaj je on to toliko napisao da je pridoneslo kvaliteti foruma

Jesam i to je činjenica, da se tema BMW part II obrisala isti čas kad je u njoj odmah prvi post bio OFF, dalje bi vjerojatno rasprava isšla o BMW-u a ne objavim PM na forumu u rubrici BMW part II - zar ne ??? I na taj način bi se dobila kvaliteta foruma, zar ne, ili je pak bolje da je izašlo kak je izašlo da se u toj temi i dalje pisalo o sasvim drugom problemu !!!!!!!
Znam da ne pridonose ovi moji postovi jer nekim članovima direktno i evidnetno smetaju, zar ne ? Naglasio bih da postovi od HK nisu baš nekad na prvu previše čitljivi, no svatko tko si da imalo truda može sve razumjeti, isto tako možda malo nekada previše napiše i javlja se na puno postova, no takvih članova ima puno, pa sam onda i ja medju njima, jer kad pogledam ova svoja zadnja posta ima tu svega, tak da nije ni HK jedini. No broj postova i popis otvorenih tema se može vidjeti kod svakog člana, pa samim time vidjeti koliko ko sudjeluje na foumu korsino, ili čisto nabija postove, iz ovog ili onog razloga, Možda netko misli da ako ima 2000 postova da je bolji član ove naše male zajednice, ako i tako misli ima pravo na to i to mu je neosporivo.
Svaki ovaj post opet se udaljava od teme, a to je zašto je HK izbačen iz kluba i foruma ?
Zbog ovog nije sigurno
Citat:
dok nema vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja
, jer ja nisam vidio da je član Branimir opomenut javno na forumu, niti da je zaradio bann, a niti da je isključen sa foruma, a prvi je počeo ''vrijeđati'' ????????
Zasigurno ima neki drugi razlog zašto je HK izbačen, ovo pišem samo iz razloga da ako budem ja izbačen

volio bih znati koji bude pravi razlog izbacivanja, a ne da čitam izmedju redaka, eto samo toliko

Oprosti Bela, nekaj mi nije jasno. Kak to misliš "
Ako sam dobro shvatio ti si moderator na nekom drugom forumu a ne na ovom, kaj ne?
Prema tome, nije na tebi da uvodiš red i pravdu na ovom forumu, jer ako se svi budemo igrali moderatora (a nema potrebe jer vidjeli smo da oni to vrlo dobro rade) onda bumo imali anarhiju a ne red na forumu.