Sada je: pet lip 20, 2025 3:08 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto kol 12, 2008 11:57 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Nemoj kupovati rabljene bobine, vjerojato su u sličnom stanju kao tvoje. Najjeftinije su u americi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 9:22 am 
.
.

Vozi: najbolji auto - službeni auto
Citat:
ne trza i kad se jako zgrije :?:
hm, napravio sam jedno 200 km i nisam skonto nikakve probleme, nadam se da ih ni neće biti, svijećice je svakako trebalo mjenjat, a ako će dalje zezat ide na kontrolu bobina, šta da ti kažem ja ih sam neznam ni nać a kamoli skinut.

If life seems jolly rotten, There's something you've forgotten, And that's to laugh and smile and dance and sing. When you're feeling in the dumps, Don't be silly chumps, Just purse your lips and whistle - that's the thing

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 9:24 am 
.
.

Citat:
Nemoj kupovati rabljene bobine, vjerojato su u sličnom stanju kao tvoje. Najjeftinije su u americi.
ovaj, može fotka di se nalaze bobine u autu :oops:

If life seems jolly rotten, There's something you've forgotten, And that's to laugh and smile and dance and sing. When you're feeling in the dumps, Don't be silly chumps, Just purse your lips and whistle - that's the thing

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 9:54 am 
Veteran
Veteran

Mislim da si ih morao imat u ruci kad si mijenjao svijećice :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 10:03 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri kol 13, 2008 6:35 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Daj mr.T, čovjek će se splašit kad vidi ovo sve kod tebe, mislit će da je to od nekog WRC bolida motor. :roll: :wink:

Evo malo bolja slika (nemojte gledati ovov silno ulje okolo, to je davno riješeno :wink: )

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet kol 14, 2008 8:35 am 
.
.

[quote="iggy"]Daj mr.T, čovjek će se splašit kad vidi ovo sve kod tebe, mislit će da je to od nekog WRC bolida motor. :roll: :wink:

:lol: a da znaš da sam se fakat bio malo zabrino :lol: :lol: , kako god inspekcija bobina će pričekat još malo kao i neki estetski zahvati koje planiram, neka građevina se finišira a i brojim još malo do službenog potpisivanja kapitulacije, mada sam ja davno kapituliro draga mi to ne priznaje dok ne potpišem pred svjedocima. A ko nije organiziro potpisivanje i sve što ide s tim nije organiziro ništa, gadna gnjavaža :roll: , al sve za ljubav :wink: , oftopičarim al kad mi nije svejedno pa se moram muškom društvu malo pojadat, inače oženjeni mi frendovi kažu zašt bi tebi bilo bolje nego nama :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet kol 15, 2008 6:38 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Citat:
Daj mr.T, čovjek će se splašit kad vidi ovo sve kod tebe, mislit će da je to od nekog WRC bolida motor. :roll: :wink:

:lol: a da znaš da sam se fakat bio malo zabrino :lol: :lol: , kako god inspekcija bobina će pričekat još malo kao i neki estetski zahvati koje planiram, neka građevina se finišira a i brojim još malo do službenog potpisivanja kapitulacije, mada sam ja davno kapituliro draga mi to ne priznaje dok ne potpišem pred svjedocima. A ko nije organiziro potpisivanje i sve što ide s tim nije organiziro ništa, gadna gnjavaža :roll: , al sve za ljubav :wink: , oftopičarim al kad mi nije svejedno pa se moram muškom društvu malo pojadat, inače oženjeni mi frendovi kažu zašt bi tebi bilo bolje nego nama :D
He he he, mudro zbore. :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: