Potaknuti dosadasnjim iskustvom da novi zakon sa visim kaznama i 0.0 promila nije donio apsolutno nista pozitivnog, nije mi jasno sto misle sa ovim novim prijedlogom zakona, jer pijanac ce i dalje piti, kreteni ce se i dalje voziti 200 kroz naselje i ubijati, jer kod nas jos uvijek vlada ono: ma nece mene zaustaviti ili budemo sredili nesto ako zaustave! Najgore je u tome sto ce postene ljude dovesti u besparicu, jer nisam jos upoznao nikog ko se cijelo vrijeme vozi po ogranicenju, to je jednostavno nemoguce!
Isto tako mislim da je nasa Vlada samo jedna velika hrpa govana i nesposobnjakovica koji nemaju pojma sta rade, samo gledaju svoj dzep i kako da sto vise maznu u tih par godina a ni pola posto ne mare za obican narod za koje bi upravo ta VLADA morala radit u smjeru poboljsanja kvalitete i lakoce zivljenja u toj sugavoj banana drzavi, a ako nisu to u stanju raditi za narod, onda me uopce ne cudi da nisu u stanju napraviti "program" sigurnosti u prometu, koji bi sigurno vise doprinuo sigurnosti u prometu, jer novcane kazne ne donose apsolutno nikakvu sigurnost u prometu, nego samo punjenje drzavnog proracuna... tako da vjerujem da takav zakon nece nista novoga donesti, nego samo odnesti iz nasih dzepova!
I tako ce i dalje biti sve dok neki forum ne zapocne sa akcijom "prosvjed protiv kazni" koji ce se prenest na ostale forume, pa potom i na cijelu hrvatsku, a zainteresiran ja mislim da bi bilo

uzmemo svaki tjedan dana godisnjeg i blokiramo sve

jer jedino tko moze nesto napraviti i pobuniti se je upravo narod RH!