Sada je: čet srp 31, 2025 5:05 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 69 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:15 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
Citat:
Citat:

budite mudri i pametni i ostanite nam dugo živi i zdravi za svoje roditelje, braću sestre žene i najvažnije za svoju DJECU!!!
ja bi tu ipak istaknuo da je najvažnije ostat zdrav i živ za susjedovu ženu ;)[/quote

ili za susjedovu kcer, za nas malo zelenije/mladje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:23 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S40 phI-LPG
dobro ajde dosta zahebancije :lol: :lol:

istina je ruka,sve je svodi na to...da mi pokrepali od bilo čega njima svejdeno ide na račun....al nebu ni to dugo...padale budu glave...jer ovo trenutno nema više smisla...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:23 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
dobro ajde dosta zahebancije :lol: :lol:

istina je ruka,sve je svodi na to...da mi pokrepali od bilo čega njima svejdeno ide na račun....al nebu ni to dugo...padale budu glave...jer ovo trenutno nema više smisla...
A, kad je imalo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:24 pm 

Potaknuti dosadasnjim iskustvom da novi zakon sa visim kaznama i 0.0 promila nije donio apsolutno nista pozitivnog, nije mi jasno sto misle sa ovim novim prijedlogom zakona, jer pijanac ce i dalje piti, kreteni ce se i dalje voziti 200 kroz naselje i ubijati, jer kod nas jos uvijek vlada ono: ma nece mene zaustaviti ili budemo sredili nesto ako zaustave! Najgore je u tome sto ce postene ljude dovesti u besparicu, jer nisam jos upoznao nikog ko se cijelo vrijeme vozi po ogranicenju, to je jednostavno nemoguce!

Isto tako mislim da je nasa Vlada samo jedna velika hrpa govana i nesposobnjakovica koji nemaju pojma sta rade, samo gledaju svoj dzep i kako da sto vise maznu u tih par godina a ni pola posto ne mare za obican narod za koje bi upravo ta VLADA morala radit u smjeru poboljsanja kvalitete i lakoce zivljenja u toj sugavoj banana drzavi, a ako nisu to u stanju raditi za narod, onda me uopce ne cudi da nisu u stanju napraviti "program" sigurnosti u prometu, koji bi sigurno vise doprinuo sigurnosti u prometu, jer novcane kazne ne donose apsolutno nikakvu sigurnost u prometu, nego samo punjenje drzavnog proracuna... tako da vjerujem da takav zakon nece nista novoga donesti, nego samo odnesti iz nasih dzepova!

I tako ce i dalje biti sve dok neki forum ne zapocne sa akcijom "prosvjed protiv kazni" koji ce se prenest na ostale forume, pa potom i na cijelu hrvatsku, a zainteresiran ja mislim da bi bilo :wink: :wink: uzmemo svaki tjedan dana godisnjeg i blokiramo sve :D jer jedino tko moze nesto napraviti i pobuniti se je upravo narod RH!

www.vi-prom.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:32 pm 
Veteran
Veteran

[quote="|M_7| uzmemo svaki tjedan dana godisnjeg i blokiramo sve :D jer jedino tko moze nesto napraviti i pobuniti se je upravo narod RH![/quote]

isto razmišljamo,al to je problem kod hrvata da opće nismo složni!!!malo kao se pobunimo i mir i tišina!!!...sranje....

dignu nam cijene za 20% pa smanje za 3% i mir...ipak su nam spustili cijenu......

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:33 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Voziti po ograničenju je za mene nemoguće jer sam svakodnevno izložen stresu i pritisku sa terminima kojih se moram pridržavati a za naselja sam uvijek ih poštivao po cijenu posla. Van naselja moram priznati da nikad nisam ni primjetio policijsku patrolu niti me je kad zaustavila, zadnju kaznu sam platio prije tri godine za pojas i to na Čiovu u Okrugu Gornjem.
Mislim ako čovik razmišlja kako vozi da nikoga ne ugrozi i policija ima razumjevanje na autoputu mislim da nikoga neće zaustaviti do 150 a tako i u naselju se tolerira 10km/h+

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:34 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Potaknuti dosadasnjim iskustvom da novi zakon sa visim kaznama i 0.0 promila nije donio apsolutno nista pozitivnog, nije mi jasno sto misle sa ovim novim prijedlogom zakona, jer pijanac ce i dalje piti, kreteni ce se i dalje voziti 200 kroz naselje i ubijati, jer kod nas jos uvijek vlada ono: ma nece mene zaustaviti ili budemo sredili nesto ako zaustave! Najgore je u tome sto ce postene ljude dovesti u besparicu, jer nisam jos upoznao nikog ko se cijelo vrijeme vozi po ogranicenju, to je jednostavno nemoguce!

Je, mi koji smo se u pravilu vozili prihvatljivo smo nahebali.

Ja osobno cu zbog ovih cijena jos i vise paziti. Ionako se sad vozim ko penzioner zbog stednje dizela...

Mislim da ce si i drugi ljudi razmisliti malo o brzini, barem u naseljima...

BTW, cijene su po mom misljenju za neke stvari ok, jer mislim da su u drugim zemljama odavno paprene kazne.

No, ona glupost s uvjetno kaznjivih 0.5 promila je najveci biser...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:36 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

BTW, cijene su po mom misljenju za neke stvari ok, jer mislim da su u drugim zemljama odavno paprene kazne.

imaš z viška 7500 - neznam koliko tisuća kuna?? 90%ljudi će šta??dizat kredite????

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:41 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
isto razmišljamo,al to je problem kod hrvata da opće nismo složni!!!malo kao se pobunimo i mir i tišina!!!...sranje....

dignu nam cijene za 20% pa smanje za 3% i mir...ipak su nam spustili cijenu......
bravo, u tome je i kvaka, nas hrvate može vlast razvlačit, lagat, muljat, otimat do iznemoglosti, svi šute jer to tak tu valjda mora bit. Gle po europi, počeli su se bunit, mi bumo šutili i dalje ko pizde i igrali onak kak se njima gore na markovom trgu digne.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:41 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:

imaš z viška 7500 - neznam koliko tisuća kuna?? 90%ljudi će šta??dizat kredite????

Nemam. Ali, se ne kanim vozit s više od 0.5 promila. Jedna piva ili čaša vina uz klopu, pauza od 30 - 60 min i mogu vozit bez problema.

Kaj ti misliš šta bi stvarno ljude natjeralo da ne voze pijani?

Smrtna kazna?

Zabrana voznje 5 godina?

Oduzimanje auta?

Meni je i manje od 7500 kn dovoljno...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:43 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

Nemam. Ali, se ne kanim vozit s više od 0.5 promila. Jedna piva ili čaša vina uz klopu, pauza od 30 - 60 min i mogu vozit bez problema.
al pazi da ugasiš svjetla po danu inače si najebo i za 0.1 što ti je ostao ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:46 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Citat:

Kaj ti misliš šta bi stvarno ljude natjeralo da ne voze pijani?

Smrtna kazna?

Zabrana voznje 5 godina?

Oduzimanje auta?

Meni je i manje od 7500 kn dovoljno...
smrtna kazna-ne
zabrana vožnje-ne
oduzimanje auta - ne

na kazne se prije nisam bunil,moraju da postoje al ovo je ABNORMALNO!!!

opet po meni nije toliko problem alkohol nego prevelika brzina...samo to....

veliš jedna piva,pa pauza....da da,al ne kod nas....zaustavi te,nekaj min napušeš i onda bu ti auto pretražil od poncija do pilata...i onda calen bite

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 2:47 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:

al pazi da ugasiš svjetla po danu inače si najebo i za 0.1 što ti je ostao ;)

E, a koliko je kazna u takvom slučaju za to do 0.5 promila?

A, jesi ziher da se baš mora imat ugašena???

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 3:25 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

E, a koliko je kazna u takvom slučaju za to do 0.5 promila?

A, jesi ziher da se baš mora imat ugašena???
neznam cifru al za ovo sam ziher jer sam sluso neki dan raspravu u saboru. I ak platis na licu mjesta, do 1000kuna ti oproste I bodove I evidenciju, znaci legalizirano mito.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet svi 30, 2008 3:46 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
Ma kazne su katastrofa kaj se iznosa tiće. Trebali su ostaviti cifre iste (ionak nisu bile male) i samo se stavit 0.5 promila bez gluposti koje nam slijede.
A kaj se tiće pijanstva za volanom svaki čoved drugač podnosi alkohol i nema tog testiranja koji more odredit kak se čovek ponača trijezan, jedna piva, dve pive - to je glupost. E kad bi se uvela provjera sposobnosti (motorike) na licu mjesta (pogodi nos prstom žmireči, hodaj po liniji itd.) pa ak to ne prejdeš, kolko napušeš - tolko plaćaš.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 69 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: