Sada je: pet lip 20, 2025 4:01 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned vel 10, 2008 9:34 pm 

Ako dobro vidim iz slika i ako sam dobro vidio na autu, morao bi skidati ladicu, te zatim još čitavo čudo nekih djelova kako bi možda našao filter.
Strah me da nešto ne pokidam, jel netko već možda radio ovo pa da ima kakvih savjeta????

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned vel 10, 2008 9:38 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Netreba se skidati ladica :idea: , dovoljno je skinuti onaj filc ispod ladice da se vidi dali ima filtera, jer se filter mijenja sa donje strane, mislim da se bezveze mučite, ako dobro puše i auto je do MY2000 onda nemate filtera.

Filter se nije do MY2000 ugrađival tvornički već samo naknadno ako ga je stranka kupila kao dodatnu opremu, pošto je bio dosta skup nitko se na to nije odlučival.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub svi 03, 2008 1:00 pm 

Isti problem je i kod mene(nema filtera), rastavio sam ventilator klime ispod pretinca i vidi se kanal za dovod zraka direktno od otvora pored brisača, ventilator salje zrak direktno na hladnjak, ono sto mene buni jeste kako očistiti hladnjak jer je vjerovatno zaprljan.? Zali novca za kupljeni filter :evil:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: