Citat:
Ja sam zainteresiran, pa ako iskopaš materijale javi jer me zanima točna razlika između jednodnevnog i dvodnevnog aranžmana.
Danas sam dobio odgovor vezan za neprednije tečajeve pa prilažem izrezano/zalijepljeno:
Poštovani gospodine Horvatin,
Zahvaljujemo na interesu za treninge sigurne vožnje te sukladno upitu šaljemo Vam cijene i osnovne informacije o naprednim treninzima.
Da biste sudjelovali na naprednim treninzima uvjet je uspješno završen
osnovni –bazni trening sigurne vožnje. Cijena baznog treninga koja uključuje edukaciju, edukacijski materijal a polaznici imaju osiguran i ručak u centru je 1.311,48 kn + PDV za dane vikenda (sub-ned) ili 1.180,33 kn + PDV za dane u tjednu (pon-pet).
Napredni treninzi su:
Intenzivni, Perfekcijski i Dinamični.
Kod naprednih treninga sigurne vožnje glavni naglasak postavljen je na praktične vježbe u kojima se simuliraju kritične situacije u prometu, a učestalim ponavljanjem vježbi podiže se tehnika savladavanja i upravljanja vozila u kritičnim situacijama.
Intenzivni trening je namijenjen vozačima s većim iskustvom u vožnji. Vježbe koje su sastavni dio ovog treninga su:
Upoznavanje sa fizikom vožnje
Pravilno sjedenje u vozilu,držanje upravljača i osiguranje tereta
Kočenje na različitim površinama pri različitim brzinama(analiza puta kočenja)
Slalomska vožnja na različitim površinama (mokra, suha i zaleđena)
Pravilna vožnja i kočenje u zavoju te reakcija kod klizanja u zavoju prednjeg odnosno zadnjeg dijela vozila
Vježbe izbjegavanja prepreka (vodeni zid) na pisti s hidrauličnom pločom
Vožnja na nagibnoj stazi uzbrdo i nizbrdo uz izbjegavanje zapreka
Cijena intenzivnog treninga je 1.598,36kn + PDV za dane vikenda (sub-ned) a preko tjedna odobravamo 10% popusta (pon-pet).
Perfekcijski trening sigurne vožnje nadogradnja je intenzivnog treninga.
Vježbe perfekcijskog treninga su:
Vožnja na nagibnoj stazi uzbrdo i nizbrdo uz izbjegavanje prepreka (slalomska vožnja)
Uvježbavanje reakcijskog kočenja
Kočenje i upravljanje vozilom na hrapavoj i ledenoj površini
Vožnja i zamjena trake(ulazak u traku različite površine)-simulacija sa kočenjem i bez kočenja
Izbjegavanje prepreka (slalomska) vožnja na različitim površinama
Ekstremna kružna vožnja i simulacija klizanja prednjeg odnosno zadnjeg dijela vozila(demonstracija učinkovitosti i granice vožnje sa ESP ili ASR)
Upravljanje vozilom i izbjegavanje prepreka na pisti sa hidrauličnom pločom
Cijena perfekcijskog treninga je 1.885,24 kn za dane vikenda (sub-ned) a preko tjedna odobravamo 10% popusta.
Dinamični trening ne pripada nizu treninga sigurne vožnje. Pored visokih brzina u centru ovog treninga je i odlično poznavanje vozila.Sadržaj treninga temelji se na elementima osnovnih i naprednih treninga prilagođenih dinamičnoj vožnji. Dinamični trening zbog svog cilja usavršavanja vozačkih vještina i tehnika vožnje te upoznavanja i pripremanja na opasnosti u trenutku dinamičnije vožnje zahtijeva i više vremena. Tako da dinamični trening traje dva dana. Na završetku svakog treninga svi polaznici koji uspješno završe trening dobit će i certifikate.
Za sva ostala pitanja slobodno nas možete kontaktirati.
Srdačan pozdrav.
Ne znam zašto nisu napisali cijenu dinamičnog treninga, ali dok se dođe do njega ima vremena. 8)