Šta se pjeniš bzvz, uostalom 5 ljudi u prijašnjim postovima ti je reklo da im auto troši više od toga, a i uopće nije bitno koliko je tko na forumu da bi smio izraziti svoje mišljenje. A za klađenje;odi u kladionicu

Nekome je pojam grada 'velegrad' tipa Novska, Kutina, Ivanić, nebitno, al mislim na takve prčije, a nekome Zagreb, i normalno onda da isti auto ne može isto trošiti u 'velegradovima' i u Zg-u, nikako jer uvjeti vožnje nisu nimalo isti, a kao drugo, nekome je pojam brze ili kako si ti napisao žive vožnje, voziti se 100 u 5. otvorenom cestom, a nekome (meni npr. vozit se otvorenom (poznatom) cestom u režimu 100-150 u 3.-4. i isprobavati zavoje), i normalno da će u 1. slučaju isti auto trošiti ko upaljač, a u 2. dosta više, nekom puno, a nekome je to normalno, npr. meni zadnjih 5-6 auta, svi su bili između 100 i 200ks su imali prosječnu potrošnju oko 10L, nijednom nije bila puno veća ili puno manja od toga upravo zato jer svakog vozim jednako i svakog točim punog i vozim dok ne padne na 1. četvrtinu i opet ga natočim punog, nikakva mjerenja potrošnje putem bc-a, ulijevanjem 100kn pa gledanjem kazaljke jel jednako pala kad opet natočim 100kn nakon određene km, nego, ponavljam dobrom starom i jedinom 99% pouzdanom metodom punog rezervara svaki put i tako već 11 godina točim isključivo i poništavam km pri svakom točenju, podijelim natočene L sa prijeđenom km i to je to...