Citat:
Kako nije loš auto ... 5 ca gti na popravcim ko salate u Porscheu - Jankomir, frend mi je tamo u servisu pa govori kaj se sve dogadja, stalna boljka prednjeg ovjesa zbog 17/18 ili još vecih felgi, gti sam je po sebi iznutra jako slabo kvalitetno napravljen, nije bio jedan slucaj da mašina vrisnula prije 50 tkm, otkazivanje tempomata, BC-a, blesiranje žmigavaca ... pricam kako on meni kaže, možda su ovi noviji modeli 06/07 napredovali sto, inace meni je auto prekrasan pogotovo taj aniversity LTD EDT još da je bijeli sa crnim felgama ... mljac 8) ali bi opet radje jedan R32 ili ili ili lambo murci. LP 640 (gledao par filmica na jubitou -- strava, pogotov kad pale to cudo. ko da pale avion - bbbbbbbbbzzzzzzzzz i bbbbuuuuuuuuummmmm grrrr .. ...)
Ako netko cita Autoblic vidjet ce da je u testu sportskih karakteristika GTI 30 dobio prilicno vise bodova od C30 T5. To kaj ih puno ima na servisu ne znaci da su iznadprosjecno pokvarljivi nego da ih iznadprosjecno ima, vecina su na iznadprosjecno velikim kotacima (i za srednju, a kamoli kompaktnu klasu), po iznadprosjecno losim cestama voze ih prosjecni hrvatski vozaci ne znaju postupati sa turbinama, pogotovo ovim na benzincima (visa temperatura ispuha od dizela) i bez vodenog hladjenja istih. A kvare se svi, garantno i vangrarantno.
Nevazno za pricu, ali koliko ono ima C30 na cesti? Do sad sam ih vidio ukupno 8, od toga 5 u salonima raznim.

Nisam nekakvi veliki ljubitelj VW proizvoda ali niti nemam nista protiv njih. Zadnjih par godina su mi cak postali prihvatljivi (G5, Passat, Eos). Ono sto mrzim puno vise je kotiranje doticne marke na ovim prostorima bez odgovarajuceg pokrica.