Sada je: ned srp 13, 2025 1:00 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri pro 26, 2007 8:17 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
iggy nadam se da ovaj put nije nista ozbiljno, hebiga nemas srece ali i tome jednom mora doci kraj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri pro 26, 2007 8:25 pm 
.
.

a u k***c, pa dobro zašto ti bar ne možeš imati normalan volvo od nas dvojice?? Na žalost, potpuno mi je jasno kroz što prolaziš, u svakom slučaju nadam se da budeš riješio što god muči tvog Rudolfa i ako je popravak pod garancijom onda nemaš brige, samo hrabro naprijed Iggy!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sij 06, 2008 7:50 am 

8) ma ja mislim da nije nista strasno,meni se je desilo isto na audiu,otisla je brtva glave

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sij 06, 2008 9:38 am 
Veteran
Veteran

Citat:
8) ma ja mislim da nije nista strasno,meni se je desilo isto na audiu,otisla je brtva glave
Neznam Labude ako si uspio pročitat sve Igijeve postove vezano za Rudolfa i brtva glave bi bila jednako živčani slom nakon svega, xy dana bez auta, taljiganja u golfu II, potrošenoj povećoj svoti love na popravke, i onda te opet j........ pa ko ne bi popizdio već bi ga odavno zapalio, ali prevelika je to ljubav pa kad auto napokon fino radi onda se sve zaboravi, tako nadam se da je sve OK samo da se sistem treba očistit od zaostalog ulja u crijevima, zemo držim ti fige :!: :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sij 06, 2008 9:58 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Bio u Biškupu, i očistili su posudicu (ne i cijeli sistem), antifriz izgleda ok, pa ćemo vidjeti. Što se tiče mirisa benzina u ulju, dijagnostika ništa ne pokazuje (injektore ili sl), Nikola veli da je moguće zbog učestale gradske vožnje ostaje benzina u cilindrima. Ne znam, vidjet ćemo.
Uglavnom, rekli su da je auto ok i da se slobodno vozim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sij 06, 2008 10:00 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
E da još nešto. Izgleda da mi ne radi čok jer nikad ne diže okretaje kad je hladan uvijek radi na 800-900. Dijagnostika opet ništa ne pokazuje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sij 06, 2008 11:32 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
E da još nešto. Izgleda da mi ne radi čok jer nikad ne diže okretaje kad je hladan uvijek radi na 800-900. Dijagnostika opet ništa ne pokazuje.
Pa ne voziš Yugo da ti motor, kada je pod "čokom" radi na 2500 okretaja.

Ako ti auto normalno pali i nakon toga mirno radi, sve je u redu. Mislim da lagano postaješ paranoičan..

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sij 06, 2008 12:02 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Inače meni kad je jako hladno do 1000 rmp je rad na čoku a posle 750 rmp je ler.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: