jeste, Sreto radi, znas i sam da je on maher

on mi sada radi sve na autu jer covjek stvarno zna, radio je i Bulcicu i ostalim na autu,a dobri smo pa mi sve prijateljski radi,nije da hoce zgrnut novac kao svaki mehanicar pa skolski uradi sto vise auta
sinoc smo ih ostavili u benzinu,danas istresli pa opet jos 3x sipali i isipali i stvarno je iz nekih izaslo dramaaa puno garezi i postali su dosta meksi kad ih pritiscemo, posto je proslo 2 nemam nigdje nista kupit u ovalstenom zvao Gagi-a kaze stavi obicnu diht masu,sreto je neku crvenu imao sto je sebi radio i nju smo stavili,prije toga sam deklo oprao jer je crno bilo,sada kao novo,bregasta je u dobrom stanju,sve smontirali,i kasnije kad smo htjeli ustelovati zupcasti i sve da skinemo maticu sa remenice na radilici nema sanse,pistolj nije htio da odvije, pukla nam gedora ,nema sanse i tako smo ostavili sada auto i dalje u garazi evo,pa cekam ponedjeljak da namontiram tocak i odemo ovdje na kamionski servis da mi odviju,jer isto tako nismo mogli neki dan poluosovinu,otisli tu na servis i cas posla odavili, ja se iskreno nadam da ce prestati klapati, garezi je drama izaslo iz njih i nisu kruti kao prije,pa cemo vidjeti...
na bregastoj i na svim mjestima je zabiljezeno gdje sta ide,a tako ima i na poklopcu