Vidjen auto sada, pregledan, isproban ...
Auto je 94, uvežen '96, 292 000 km na satu, servis urađen prije 2 tkm (po rječima), generalno auto ima odličan motor (dimi minimalno na šipku) , a na aspuh samo crno kad se stisne do poda s time da se vozi na plavi dizel, nije trul, nije bio tazbijen koliko se ja kužim, i nije bio do sada lakiran koliko sam uspio vidjeti jel je kiša magla, zmazan i sl, gume sve 4 zimske mišelim dobre još za ovu sezonu, letva nema fufta i dobro se auto vozi, ne trese kod kočenja, iznutra sve manje više ok osim vozačevog sica, čak je i nebo ok, šiber ručni radi, ne propušta, mjenjač radi i šalta se normalno , klima radi ... e sad ...
- centralna brava nekaj zeza
-prednji desni žmigavac treba mjenjati
-ovjes prednji nešto udara po garabama ili su u pitanju amortizeri, ne znam, bez dizalice, testera 0 bodova
-kokpit tabla ne radi na leru okretaljka na 0 je ali kad se doda gas proradi, tu i tamo proradi sat za pokazivanje tem. motora i sat za količinu razine goriva
-prednji odbojnik ima udubinu na desnom čošku malo jaču
-zadnji levi blatobran postrugan
-zadnji desni blatobran zajedno sa vratiam postrugano/stišnjeno
-na zadnju haubu- bunke, pala je po rječima vlasnika cigla sa kamiona, ima puno oštećenja
-kuplung visoko hvata
-lajsna šoferšajbe traži zamjenu
Uglavnom, sve je to za očekivati kod takvog auta, auto nema neku extra opremu jer nema šiber na struju niti zadnje podizače, mene je jako dojmilo stanje motora i uglađen rad motora, kao i vožnja jer letva nema lufta i volan je precizan, pa tako i unutrašnjost samo rješiti vozačev sic i cijeli auto dati generalno očistiti jer je auto sa sela, s obzirom da ja tražim auto za uređenje a ne da kupim pa da se vozim jer mi je to primarno sad uzeti auto da se imam čime voziti, ovaj auto me zanima ali čovjek traži 2500 eur za regani auto godinu dana, što je i nije puno, reg. je do 19/12/12, tako da je sve do daljnjeg otovoreno...
Mislim da po slikama možete zaključiti stanje vozila :
_________________ Kad već mora biti onda nek bude Volvo
|