Da te malo i ja utješim.
Prije Volva imao sam narodni auto Golfa III 1,8 90ks. Dorufal sam ga iz švabije, sam. Auto bombon... I onda je počelo. Jedno jutro oko pola 5 idem s posla, kiša lije, kad ono vergla li ga vergla, al ne lipa... Ja pehaka mado i kad sam se zbudio odem do meštra, ovaj uzme start sprej, našprica frgu i mali upali.
Nakon tri mjeseca crkne na Vukovarskoj. Ja probam istu foru, štanga. Odem do majstora, promjenimo bravicu na volanu i frtajler i auto radi. Dva tjedna i opet isto, na istom mjestu na Vukovarskoj. Promjenim pumpu za gorivo, auto proradi. Sutradan mi crkne na staroj goričkoj. Promjenim bobinu, opet proradi, al krepa sutradan...
Onda sam našao lika na Plješivici, kad su me furali gore, mislil sam sad sam gotov, opljačkali buju me i bacili niz breg, kad ono pravi majstor na vrh brda.
Spojio auto na komp, zamjenio mi sofver i sve je bilo ok.
Znam da te Volvo iznevjerio, al priča ko tvojih i mojih(i još gorih), imaš kod svake marke.
Sam jedno zapamti, nemoj nikog slušati, ak ti nekaj veli da moraš prodat auto. Kad prvi put pomisliš da ga treba zamijeniti, mijenjaj.
Ja bi na tvom mjestu sigurno mijenjal...
Marku bogme ne, ipak mi se nakon svega kaj sam prevozil, Volvo čini najboljim izborom...
U svakom slučaju želim ti više sreće sa drugim autom i da ovog dobro prodaš.