Opet bih rekao da dobro zboriš ali nije baš sve tako, glupo je za uspoređivati kišobrane, patike, majice, hidrofore, lamele, bat. svjetiljke, flaks za ribiće i sl renom. proizvođača i proizvoda iz Kine, načelno je je to i u večini sl. tako da Kineska roba je smeće jer zapravo u 90% sl. i je smeće, ja osobno rjetko kad što kupujem takvoga osim nekih bezvezarija ako je naravno za osobnu upotrebu, ali isto tako mogu svjedočiti xx puta da ima proizvoda iz Kine koji nisu jeftini, a potvrđeno su jako jako dobri, primjer iz I ruke su recimo noževi sa kolinje/mesaru, imam recimo 3 noža set iz Kine koji košta gotovo 300 kn sa jako malom maržom, uzeo sam ih na nagovor firme sa kojom radim, reko koće to kupiti kad dick ili solingen kupiš 3 noža za 400-500 kn, uzeo, kupio 1 mesar, došao drugi, treći itd uglavnom prodalos e nekih 20-ak setova i ljudi jebeno zadovoljni i nahvalali noževe jer teško da bi ih netko hvalio jer nisu jeftini a iz Kine su, nadalje, prodajem INOX pipe za bačve made in Kina, 20% ispod tržišne cijene u HR, prodao sam ih već recimo preko 100 km i prigovora nema, niti jedna nije propustila i sl, hoču reč, kupio sam u svoj pogon kinesku mješalicu za tijesto kapaciteta 120 kg tjesta za gotovo 6 000 eur i eto radi već 5 god bez servisa ili bilo čega...nije bila jeftina, ali takva u ITA košta 10 000 eur , kod nas kod dilera i preko 12 000 tj duplo od Kineske ...dal stvarno si mišljenja ako već kišobran iz Kine za 14 kn ne valja, da onda i ta guma nankang ili federal ne valja ?? Nisi jednostavno u pravu, ta guma je dobra i kupio bih je ponovo. Nadalje, Kina - Japan, noć - dan. Točka.
_________________ Kad već mora biti onda nek bude Volvo
|