Ja ću isto napisati još nekoliko riječi pa ovu temu, (što se mene tiče), zaključiti. Nigdje nisam nikoga vrijeđao (kao što neki jesu iako to negiraju), omalovažavao, po nikome nisam pljuvao (
kiki) niti išta slično tome. Nigdje i nikada nisam spomenuo plaćanje ili visinu članarine kao problem. Samo sam rekao da sam protiv nepotrebnih zabrana i ograničenja te citirao kolegu
dep_48 koji je to lijepo sročio
Citat:
forumi su zamisljeni radi izmjene informacija, misljenja i radi komunikacije koju ni u kojem vidu nebi trebalo ogranicavati
i izrazio svoj stav - da je o tome trebao glasati svaki član VKH, a da pojedince treba sankcionirati ako su prekršili pravila. Tako uostalom i piše u Pravilima ponašanja na Forumu. Citirao sam i komentirao
dgovorcina koji mi je u "usta stavio riječi" koje nisam izrekao, nakon čega počinje paljba. Zašto? "Čuđenje" kako odjednom puno pišem, a kao imam malo slobodnog vremena. Zašto kao član VKH ne bih imao pravo baš ovdje izreći svoje mišljenje onda kad sam u mogućnosti? Zašto smatrate da se o ovakvim temama ne bi smjelo / trebalo diskutirati baš ovdje? Također je očito da nisam jedini koji tako misli. Nisam ja spomenuo ničiji ego

, ali dva druga (po stažu starija od mene) komentatora jesu. Očito s razlogom. A i ova rasprava je u krajnjoj liniji dala pozitivan rezultat barem u smislu da se kolega
sansi nakon nekoliko godina odlučio učlaniti u klub. Usput je iznio kritiku da ga sve ove godine nitko nije niti pokušao animirati na učlanjenje. Nije li to točno? Ja osobno ću, nakon ovog, još razmisliti hoću li obnoviti članstvo i tome sigurno nije razlog članarina od 100 kuna