Citat:
Citat:
Citat:
to znaci da volvo sa vebastom, u slucaju kvara webasta, slabije grije nego onaj sa obicnim grijanjem?
Mislim da da, vozila bez webasta imaju zasigurno drugačije rješeno grijanje kabine, jer kad meni nije radio webasto lani smrzo sam se u autu ali doslovce !!!
Imam i ja nažalost sličan problem. Iako mi temp. postavljena na 26 ja se i dalje lagano smrzavam u autu. grije jedava da grije ...onak mlako, a ja u autu u jakni. I tak konstantno bez obzira na dužinu puta...kvragu ni nakon 1000 km vožnje u komadu ja i dalje nemogu skinut jaknu. a mašina se zagrije na radnu temp. nakon 5-6 km..tj 5 minuta vožnje.
Webasto mi očito ne dela, al ja sam brijal da kad se motor zagrije webasto više nije u funkciji i da osim kvara na webastu imam još neki problem. Jel je moguće da je sve to samo zbog webasta?
Da tak je i kod mene bilo, nije se mogel zgrijati auto i doslovce sam se smrzavala u auto s toga auto bez webasta recimo d5 sa ili bez webasta imaju sigurno drugačije rješeno grijanje, mislim drugačije u smislu da drugačiji dovod toplog zraka ima, znamo da bez webasta modeli moraju dovest topli zrak iz motora do kabine, isto kao i ovi šta imaju webasto, smo je sigurno razlika u nečem, mora biti, to možda zna Kiki ili neko od servisera sigurno.