Sada je: pet srp 11, 2025 12:30 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet lis 27, 2011 12:39 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70 D5
Čim su krenuli hladniji dani počeli problemi sa elektronikom u suvozačevim vratima. "Klik, klik, klik,..." po nekih 5 - 10 min se čuje iz modula vrata dok ne prestane, tada proradi i temperatura na bordu, podešavanje retrovizora, podizanje stakla i otključavanje/zaključavanje, otvaranje vrata. Juče popi :evil: i rasturim modul, mikro relej na štampanoj ploči odlemim, premostim sa drugim relejem, namontiram, kad ono opet "klik, klik, klik,.." arghhhh!
Ima li ko kakve ideje, pošto više ne znam gde da kopam, a ilzludi me? Dolazi zima i beba u januaru, a ja %/#$!%#* vrata ne mogu da otvorim.

Vrh

PostPostano: čet lis 27, 2011 3:26 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: S80 ph2 D5 AWD
Citat:
Čim su krenuli hladniji dani počeli problemi sa elektronikom u suvozačevim vratima. "Klik, klik, klik,..." po nekih 5 - 10 min se čuje iz modula vrata dok ne prestane, tada proradi i temperatura na bordu, podešavanje retrovizora, podizanje stakla i otključavanje/zaključavanje, otvaranje vrata. Juče popi :evil: i rasturim modul, mikro relej na štampanoj ploči odlemim, premostim sa drugim relejem, namontiram, kad ono opet "klik, klik, klik,.." arghhhh!
Ima li ko kakve ideje, pošto više ne znam gde da kopam, a ilzludi me? Dolazi zima i beba u januaru, a ja %/#$!%#* vrata ne mogu da otvorim.
mislim da su dijelovi potrebni za popravak kod mene, u redu čekanja za ugradnju... :naughty:
nisam bez vraga uzeo cijeli modul... :dance:

Vrh

PostPostano: pet lis 28, 2011 9:56 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70 D5
Citat:
Citat:
mislim da su dijelovi potrebni za popravak kod mene, u redu čekanja za ugradnju... :naughty:
nisam bez vraga uzeo cijeli modul... :dance:
:lol: još ga nisi ugradio? Imam ja rezerve modul DDM i PDM, nego ko će to da mi updatuje? Ne znam da li su ovi u Osijeku "Grand auto" za to kvalifikovani?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: