Sada je: uto srp 15, 2025 12:04 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon tra 04, 2011 2:16 pm 

Vozi: 2001. V70 2.4T AWD
Pozdrav,

da li se negdje, osim u ovlaštenom servisu, može napraviti rezervni ključ za navedenu vozilicu i kolika je cca cijena?
Da li se može kopirati i daljinski otključavanje/zaključavanje i eventualno strpati sve u jedan ključ?
Gdje?
tnx!

Vrh

PostPostano: pon tra 04, 2011 2:54 pm 
.
.

Vozi: Volvo S60 2.4T 200KS
Citat:
Pozdrav,

da li se negdje, osim u ovlaštenom servisu, može napraviti rezervni ključ za navedenu vozilicu i kolika je cca cijena?
Da li se može kopirati i daljinski otključavanje/zaključavanje i eventualno strpati sve u jedan ključ?
Gdje?
tnx!
Odi u City Centar One. U prizemlju ti radi tip koji kopira kljuceve. Meni je kopirao kljuc od Forda. Sve kao original, centralno, daljinsko, sve 5. Frajer ima dvije cijene ovisno o kompleksnosti sifre. Jedna je cca 350 kuna ako ti je kljuc slabije zasticen, a drug cifra ti je oko 450 kuna ako ti je zastita malo jaca. O dretaljima nemam pojma, ja samo znam da sa jako zadovoljan sa svojim kljucem koji su mi tamo napravili.

Vrh

PostPostano: pon tra 04, 2011 3:25 pm 

Vozi: 2001. V70 2.4T AWD
Citat:

Odi u City Centar One. U prizemlju ti radi tip koji kopira kljuceve. Meni je kopirao kljuc od Forda. Sve kao original, centralno, daljinsko, sve 5. Frajer ima dvije cijene ovisno o kompleksnosti sifre. Jedna je cca 350 kuna ako ti je kljuc slabije zasticen, a drug cifra ti je oko 450 kuna ako ti je zastita malo jaca. O dretaljima nemam pojma, ja samo znam da sa jako zadovoljan sa svojim kljucem koji su mi tamo napravili.
A jok, ne idem, mene od tog City centra dijeli oko 300km u jednom smjeru, a za Forda imam oba kljuca i daljinska i rade mi besprijekorno ;)

No ako si siguran da radi kljuceve za V70 2. gen, e onda bi posjeta spomenutom mogla doći u obzir kad slijedeći put dođem u metropolu :)
tnx

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: