Citat:
A u krasni klinac, tebi stvarno nije suđen taj auto

. Sreća u nesreći je da si ostao čitav, ali auto je stavio točku na i. Strašno mi je žao što ti se to dogodilo, a znam i da trenutak za to nije mogao biti gori.
Imaš li ikakvu ideju što je pošlo po zlu?
Nisam još sve uspio vidjeti. Ovo je slikano kod OMV-a na Sv. Heleni, gdje se to i desilo i mlo sam bio u šoku da bih detaljnije analizirao, a kad su me došlepali doma, više nisam uspio otvoriti haubu.
Ili je počelo od el. instalacije ili je riknulo neko crijevo goriva i ....
Vjerojatno zbog velike brzine nisam odmah skužio plamen, pa kad je izgorila posudica ili crijeva ulja za kočnice pa sam ostao bez kočnica. Prvo sam ossjetio da auto gubi gas, sekundu dije poslije mi je počeo sukljati dim u kabinu i ostao sam bez kočnica, sve u par sekundi. Već sam mislio da ssam gotov, kočnice nema a ja na 170 i sporiji auto ispred mene. Sva sreća da su i drugi sudionici u prometu dobro reagirali i napravili mi mjesta, tako da sam se uspio dokopati zaustavne trake i lagano ručnom stati.
Zahvaljujem i vozaču kamiona koji je odmah stao i svojim aparatom mi ugasio plamen, jer ja sam se već krenuo maknuti na sigurnu udaljenost i gledati ga kako izgara cijeli.