Citat:
Samo da kazem jednu stvar sto mi je zapela za oko. Cijelo vrijeme govorite da cete zatvoriti dio foruma samo za clanove kluba.
Shvatite to kao prijedlog jer ponavljam jos jednom: netko tko je iz Istre, Like... nema svrhu uclaniti se u klub samo radi plasticne kartice i da bi bio u mogucnosti pregledavati forum. Taj kvazi-elitizam misljenja sam da Vam nema svrhe. NHF i do citanja/pisanja
Kvazielitizma nema, ali ima tema koje se tiču samo (punopravnih) članova kluba. To nije nikakvo tajno polulegalno društvo koje radi na podrivanju ustavnopravnog poretka nego sasvim otvorena udruga građana u koju su dobrodošli svi, prema nekim pravima ali i obavezama. Dobrovoljnim. To nije stvar 100 kuna za komad plastike, nego osjećaj pripadnosti nekom društvu istomišljenika. To se imho ne može platiti, a svak za sebe nek procijeni vrijedi li mu to ili ne.
Ako te smeta što će od 20 tema na forumu biti zatvoreno njih dvije ili tri (ili će se otvoriti nove samo za "elitu"), tu ne mogu pomoći.
Mislim da nisam nigdje pobijao, ali vrijedi ponoviti: forum je javna površina na koju su dobrodošli svi. Klub je nešto malo drugo, odnosno barem bi trebao biti. Koliko mi je poznato nitko nije izbačen iz istog, vjerujem da niti neće. Punopravni član kluba ne mora na forum nakucati 100 postova tjedno, ali može. Bitnije je da pomogne da klub naraste, organizira se, napravi ovo ili ono.